Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Preteruje se ovde malo za Frajle i taj stil uopšte @Miloš , gde zaista ima muzike, instrumenata, ali to je posledica toga što su naši fanovi mučeni gladni šatro modernog zvuka na ESC...

Pesma od Fradžli nije dobra ni u svom žanru, a ni mi nismo željni pretposlednjeg mesta u PF.
meni je ok skroz...

vesna-rivas-embarr.gif

Ej neka, neka, ja te volim iz daleka... tekst kao da je pisalo dete u 2 razredu osnovne :ROFLMAO:

Ali ova Forumska katedra za promenu mišljenja koja se SVAKE godine čudi kad promeni neko mišljenje o pesmi nakon nastupa, a posle pretumbava svoj top 40 esc pesama do kraja maja + komentariše kako joj se mišljenje promenilo o nekoj pesmi nakon esc nastupa.

Izvolite klovna: 🤡

A ko ima najbolji tekst? Po meni Dzipsii, samo steta sto je kompletan utisak mlak

A ko ima najbolji tekst? Po meni Dzipsii, samo steta sto je kompletan utisak mlak
Ja mislim da njegovu pesmu nisam ni jednom poslušao do kraja, previše mi je mid, ni ne sećam se teksta.

Ali ova Forumska katedra za promenu mišljenja koja se SVAKE godine čudi kad promeni neko mišljenje o pesmi nakon nastupa, a posle pretumbava svoj top 40 esc pesama do kraja maja + komentariše kako joj se mišljenje promenilo o nekoj pesmi nakon esc nastupa.

Izvolite klovna: 🤡
A o Anđelini čak od početka pričamo kako bi voleli da nam promeni mišljenje, ja mislim da sam nekoliko puta rekao, i drago mi je što je tako ispalo.

U vatri bluda samo s tobom hteo sam da gorim
pod svetlom kluba samo tebe hteo sam da volim
Najbolji stih pze23. Cista poezija da se i Desanka Maksimovic postidi :ROFLMAO:

Status
Not open for further replies.
Back