Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Opet ima maler da je u tezem polufinalu, mada to ne treba da nam sluzi kao izgovor. Ako se zaista potrudi, ide u finale. Ako bude ravna linija kao prosle godine, onda naravno nista od finala.

Hahaha Marko moramo se boriti protiv Kirkorovaca, Kirkorovci u Moldaviju igraju na Sunstroke project, onu su prorussian Puppet, a Aliona Moon i Pasha Parfeny su proromanian odnosno progovernment in Kishinev puppet, a pošto mi se Pasha nikako ne dopada... Onda:
Du-mă, du-mă, tu departe... 🤩

🤭🤭😂😂

Opet ima maler da je u tezem polufinalu, mada to ne treba da nam sluzi kao izgovor. Ako se zaista potrudi, ide u finale. Ako bude ravna linija kao prosle godine, onda naravno nista od finala.
Boris je trebalo i prošle godine da prodje u finale kao i Igor,makar vokalno su bili meni ok.

Hahaha Marko moramo se boriti protiv Kirkorovaca, Kirkorovci u Moldaviju igraju na Sunstroke project, onu su prorussian Puppet, a Aliona Moon i Pasha Parfeny su proromanian odnosno progovernment in Kishinev puppet, a pošto mi se Pasha nikako ne dopada... Onda:
Du-mă, du-mă, tu departe... 🤩

🤭🤭😂😂
Slaba je Moldavija,vreme je malo da oni odmore od finala nadam se,posto su nam konkurencija,za sada Malta,Letonija i Irska ispadaju trazimo jos dve zemlje koje ispadaju u nasem polufinalu,a to bi mogli biti i Moldavci i jos jedna zemlja,recimo Svajcarska na primer..

Jeste u težem polufinalu, ali mislim da i dalje ima šanse. Realno, vokalno će to biti super bez sumnje, samo je bitno lepo uklopiti nastup i koreografiju. Pesma je tipski dosta drugačija i produkcijski kvalitetnija od prošlogodišnje (iako mi se prošlogodišnja više svidela), tako da ima prostora za manevar. Videćemo, ja mu držim fige, on mi je onako baš svetla tačka naše pop muzike generalno.

Slaba je Moldavija,vreme je malo da oni odmore od finala nadam se,posto su nam konkurencija,za sada Malta,Letonija i Irska ispadaju trazimo jos dve zemlje koje ispadaju u nasem polufinalu,a to bi mogli biti i Moldavci i jos jedna zemlja,recimo Svajcarska na primer..
treba sačekati i Holanđane, možda zakažu.

Jeste u težem polufinalu, ali mislim da i dalje ima šanse. Realno, vokalno će to biti super bez sumnje, samo je bitno lepo uklopiti nastup i koreografiju. Pesma je tipski dosta drugačija i produkcijski kvalitetnija od prošlogodišnje (iako mi se prošlogodišnja više svidela), tako da ima prostora za manevar. Videćemo, ja mu držim fige, on mi je onako baš svetla tačka naše pop muzike generalno.
Još bitnije deluje kao normalan i kulturan lik još iz Ja mogu sve i pre toga Ja imam talenat,nazalost mozda je za sadasnju muzicku scenu previse "fin"..

Daj Bože da omaše,oni prekosutra predstavljaju pesmu,a ima li sanse da Izrael i Azeri opet budu losi kao prosle godine ili smor ili se ocekuje od njih dosta,ko peva za Azere ove godine??

Nisam ulazio nikada do sadaa,imaju oboje instagram i mala Sara ima svoj profil sada teek vidim,jaao porasla jee,tek sad skontah da prošlo skoro 8 godina,čoveče kako vreme letiii,secam se te cure kao neke devojčice bukvalnoo,auu kako leti vreme.... :oops:

Sta mislite ko ce ove godine da dozivi nervni slom i da krene da bljuje vatru na rts, ja mislim Angelina :ROFLMAO:

Sta mislite ko ce da ove godine da dozivi nervni slom i da krene da bljuje vatru na rts, ja mislim Angelina :ROFLMAO:
Niko pošto nema Lukasa,a možda Lukas podržava nekoga pa če poludeti i govoriti opet teorije zavere,recimo možda Lukas dodje da bodri u finalu Angelinu pa opet propusti glasanje do kraja,a i ona "novinarka" i onaj Marko Kon voli Angelinu znacii Angelina plus divna podrška jednako HAOOOS!

Kod od ucesnika?
Nego šta misliš kolika je kvota da Maja Nikolić daje izjavu u nedelju nakon finala za pink i govori: "Pesma koja je pobedila je užasna,pobedio je PROJEKAT RTS-A" :ROFLMAO::LOL:

Živim za trenutak da Maja Nikolić pobedi na našem izboru za evrovziju,baš da vidim i čujem šta bi onda rekla i da li je onda festival "namešten potpuno 100%"

Pa oglašavala se Maja ovih dana, video sam nešto, sem ako to nije od prošle godine pa su "mediji" to ponovili.

Pa oglašavala se Maja ovih dana, video sam nešto, sem ako to nije od prošle godine pa su "mediji" to ponovili.
Maja Nikolić je prava drama queen,ona se ladno bunila da su je pokrali čak i sa poslednja dva neuspesna pokusaja da nas predstavlja a pesme su bile bas lose jako..

Ovo je jedna od retkih godina kada pojma nemam ko pobedjuje bukvalno ne bih se cudio i da pobedi neki Eeegor,Egret,Hercenšlus meni je sve u opticaju iskreno.

Status
Not open for further replies.
Back