Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ali ova tema trenutno

1. Oštra rasprava oko nameštanja PzE
2. Ja sa pitanjem oko wikipedijskog rata
3. Hvalospevi Olji što namešta

Samo na OGAE forumu ❤️
Zato je ovde i zanimljivo,ovo je demokratija,može svako da piše šta god poželi,zaboravio si i nasu diskusiju o etno muzici,na evrovziji hahah

Luđi od Maje Nikolić su samo oni koji mogu reći da je ona nešto u pravu i da je rekla nešto pametno.

Hahaha plus rasprava o etno pesmama Moldavije na ESC.. 😂😂
Da su prave etno ne bi ni bio mozda toliki problem,ali oni su smorili Boga ocaa..daaaj Bože više da ove godine pošalju tako nešto i ispadnu i da prestanu da nas gnjavee,neka ljudi promene žanr,previše se tripuju na to..
Čak i mi smo se ohladili od "Lane moje ovih dana",a oni ne popuštaju zapeli čoveče..

Neka se prijavi Majče sa pesmom o železnici naredne godine.. Ali zeznula je Moldavija 2022.. 🤩🇲🇩

Da su prave etno ne bi ni bio mozda toliki problem,ali oni su smorili Boga ocaa..daaaj Bože više da ove godine pošalju tako nešto i ispadnu i da prestanu da nas gnjavee,neka ljudi promene žanr,previše se tripuju na to..
Čak i mi smo se ohladili od "Lane moje ovih dana",a oni ne popuštaju zapeli čoveče..
Pa bili drugi kod televotinga lani, čoveče.. 🤭😂

Koliko je zapravo dobra pesma sto je napisala Kristina K. ali steta sto mi sve tako neubedljivo deluje zbog mladog nepoznatog devojčurka.

Kakav je argument da je PZE namještena to što je neko želio Saru, otišla Konstrakta? Saberite ljudi pod hitno.
Nisam siguran da sam razumeo ovo, ali pze jeste namesten. U odredjenim slucajevima puste niz vodu onog kome su obecali pobedu (Sara) kada se desi neka cudesna magija kao sa Konstraktom, jer su prosto procenili da je Konstrakta zanimljivija esc fanovima i sa njom bi imali vece sanse za pobedu, sto se i desilo. Sara da je otisla bila bi 17. u finalu.

Lu
Luđi od Maje Nikolić su samo oni koji mogu reći da je ona nešto u pravu i da je rekla nešto pametno.
Luđi od Maje NIkolić su samo oni koji se njome bave niotkuda u 2023oj

Pokušala je Geta opet, ne sećam se koje godine, ali nije prošla na moldavskom NF... Ima prelep baršunast vokal.. 😍
Inače šta šalju ove bivse sovjetske recimo za Azere nista ne znam odavno negde procitah da im Azeri rade i navodno mozda ce pevati na svom jeziku prvi put ako nisam pomesao?? I sta je sa Rusima hoce oni 2024.godine da se vrate ili njih Beloruse,Turske i ove bivse ex-yu zemlje necemo dugo gledati. Žao mi je i Madjara,sve te zemlje kojih godinama nema posebno ove godine bi nam davali po 12 poena ili 10 ili 8,a sada ako omanemo pesmu nema niko glasove da nam daje ove godine,užas..evo ako ima neka peticija da potpisemo da nam vrate Bosnu pre svega,Crnu Goru,Makedoniju a moze i Madjare i Bugare,to su nam 5 zemalja od kojih uvek mahom dobijemo cak i visoke poene..

Status
Not open for further replies.
Back