Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nisam siguran da sam razumeo ovo, ali pze jeste namesten. U odredjenim slucajevima puste niz vodu onog kome su obecali pobedu (Sara) kada se desi neka cudesna magija kao sa Konstraktom, jer su prosto procenili da je Konstrakta zanimljivija esc fanovima i sa njom bi imali vece sanse za pobedu, sto se i desilo. Sara da je otisla bila bi 17. u finalu.
Odjeljenje ravnozemljaša i sličnih teoretičara je na tviteru.

Mala Niskolic je skroz prolupala. Em sto nastupa njenih ni na vidiku, em sto ulazi u rasprave sa mnogima kako bi dokazala da je ona u pravu a svi ostali ludi, em sto je i dalje toliko egoisticna i narcisoidna.

Koliko je zapravo dobra pesma sto je napisala Kristina K. ali steta sto mi sve tako neubedljivo deluje zbog mladog nepoznatog devojčurka.

Iiiii idemoooo, još jedan krug komentara o Nađi..

vesna-rivas.gif

Neka živi ova tema.. 🤩

Pa bili drugi kod televotinga lani, čoveče.. 🤭😂
Užasna mi je ta pesma,ako me potsetis jos jednom na Moldaviju 2022.godine i Ukrajinu 2022. a Boga mi i i Spaniju i UK roknucu see,ni godinu dana kasnije ne mogu podneti te 4 pesme. Koliko volim recimo Portugal,Svedsku,Srbiju,Holandiju toliko vecinu ostalih finalista nisam mogao smisliti,za mene 2021.godina je najbolja godina nakon 2012.godine. 2012.godine sam u fazonu slusao svee,bukvalno mi cak Rambo i Maja Sar bili te godine u mojoj kući veoma slusani znao sam sve tekstove na svim jezicima napamet iako pola tih jezika ne govorim koliko sam voleo 2012.godinu recimo a i 2020.godine(nikad necu prezaliti tako sjajnu godinu koja nije odrzana) i 2021.godine sam uzivao a to je retkost poslednjih godina za ESC...

Koliko je zapravo dobra pesma sto je napisala Kristina K. ali steta sto mi sve tako neubedljivo deluje zbog mladog nepoznatog devojčurka.
Nadja je lepa cura,simpaticna lepo peva,ima lepu boju,pesmica je slatka,tekst je sladak,ali nazalost na evrovziji bi prosla recimo od Nevene Božović što složićeš se nije baš lako..........

Za Marka Kona je ocigledno,iako u polufinalu OT BEND imao 24 poena i od zirija i publike,ali najgluplje pravilo svih vremena ovog RTS-a jeste da uveeek menja ziri u polufinalu i finalu debilizam zaista i onda u finalu Joksimovic kum Marka Kona i Bilja Krstic dali 12 poena KoNJu i 2 ili 3 poena za OT i ispustismo sansu za finale i dobar plasman 100%,to nikad necu prezaliti najveci uzas ikada,nikad mi nije bilo neprijatnije nakon naseg takmicenja nego tada i 2020.godine oba puta smo promasili bas..

RTS je morao da nauči lekciju 2009. jer bi primenom proporcionalnog sistema OT Bend bio pobednik

lFUW6Qd.jpg

I prošle godine se desilo slično u 1. pollufinalu.

pI0hbE2.jpg

Zamislite hipotetičku situaciju da nije bilo polufinala, da su se takmičile samo pesme iz prvog polufinala - pobenik bi bila Zorja ( sa primenom ovog RTS -ovom sistema). Hvala bogu pa imamo polufilnala da se pesme "zavrte" ali ne znam je li ove godine konačno imamo i proporcionalni sistem (čisto da se ne ponovi 2009.) Video sam da se nešto na Tviteru pisalo o izmeni sistema glasanja, ali je Duška u TV Dnevniku pričala samo o ovoj izmeni na Evroviziji koja se odnosila na Rest of the world.

Nisam siguran da sam razumeo ovo, ali pze jeste namesten. U odredjenim slucajevima puste niz vodu onog kome su obecali pobedu (Sara) kada se desi neka cudesna magija kao sa Konstraktom, jer su prosto procenili da je Konstrakta zanimljivija esc fanovima i sa njom bi imali vece sanse za pobedu, sto se i desilo. Sara da je otisla bila bi 17. u finalu.
Sve i da ziri glasa po direktivi RTS-a, kako moze da se namesti pobeda publike? Titko ti je lepo objasnio da je PZE 22 odlican primer za to, ako su gurali Saru onda bi je po svaku cenu poslali na ESC, briga njih da li bi se pojavio neki drugi favorit pre samog festivala ili ne.

Ogej Srbija forum u subotu kad pobedi Eegor:

Gde je i šta radi Bebi Dol dobro me podseti?' Meni ova godina mlaka i nista mi se skoro ne dopada,ako bude lose nase nacionalno takmicenjeeda posaljemo mi lepoo ove godinee: "Hajdeee daaaa uzmemo neki dobar autoo.." pa nek ide život da čujem too i taj vajb na ESC pa nek ide svee uu...

@FFM Aaaaa neeee ti si mi divnoća na forumu. Mislim da ću napasti ovog novog što ne prestaje sa kilometarskim postovima o svojim uspješnicama vezanim za ESC.

Status
Not open for further replies.
Back