dodo
Ekspert
Najbolje da pošaljemo Nadju,Bujke će odahnuti,znate ono sto je pricao kako uvek svakog naseg predstavnika ispraca zbog finansija na evrovziju: "Srećnooo dragi naši,ali NEMOJTE MOLIM VAS SAMO DA POBEDITE NA EVROVIZIJU" ee Nadja je idealan (NE)pobednik evrovzije,takoreći ona je "sigurica"..Ceo život Crni Luka, hvata me oko struka!
Da izdržim daj mi srce, liši me se muka!
Ajmo Crni Luka!
Nema toga ove godine, pare su spremne, projekat nove dvorane je spreman, tehnika je spremna, sve je spremno za EUROVISION NOVI SAD 2024!Najbolje da pošaljemo Nadju,Bujke će odahnuti,znate ono sto je pricao kako uvek svakog naseg predstavnika ispraca zbog finansija na evrovziju: "Srećnooo dragi naši,ali NEMOJTE MOLIM VAS SAMO DA POBEDITE NA EVROVIZIJU" ee Nadja je idealan (NE)pobednik evrovzije,takoreći ona je "sigurica"..
Navijamo svii za "Indigo",da jednom i mi posaljemo nesto na tu foru prvi put,pa nek ide zivot,ili pukovnik ili pokojnik šta bude bićee,jedan je život!Ma ko sisa bre tog Bujanovica ili Bujketa kako god, neka bolje ide da cota Informer.
Pa i fik je albanski san remo, a imamo i una voce per San Marino i festival da cancao