Mator si za Petara89,što?
Ko kaže?!Mator si za Petara![]()
Hvala na dobrodošlici!
Ha haaaaaaaaaaaaaaaaHvala na dobrodošlici!
Lepo je znati da mi je makar neko poželeo dobrodošlicu,zaista je teško kada si navajlija,a ova deca što su do juče bila na majčinom mleku i u pelenama,daju sebi za pravo da ti uopšte repliciraju,a kamoli ti se tako prostački i nekulturno obrate sa:"Jao jaoo trebalo bi za ove novajlije napraviti novu temu,da mi EKSPERTI MOŽEMO POLEMISATI", znači prikakilo mi se odmah od takvih komentara.
Još te pitaju za godinu,kakva nekultura,dame se nikada ne pitaju za godine,a posebno novajlije,znači bez komentara.
U kakvom svetu živimo,pa to je...![]()
![]()
Kako je meni dziberski da nose stalno ove kineske naocare i pritom misle da su kul...View attachment 4436
Gospodje da ne skrnave Loco Loco kostime ovom wanna be verzijom!
Nataknuti na njegove flopne? Hvala, ne bih.Uskoro ćete saznatiBudite dobri kao medvedići.
Sad više nije sramota takmičiti se.Volim što su svi ozbiljno shvatili i promovišu se na maks a ne kao neki ranije što ni na zvanične profile na svojim mrežama nisu pisali o svom učešću
Turbo se reikarniraoHvala na dobrodošlici!
Lepo je znati da mi je makar neko poželeo dobrodošlicu,zaista je teško kada si navajlija,a ova deca što su do juče bila na majčinom mleku i u pelenama,daju sebi za pravo da ti uopšte repliciraju,a kamoli ti se tako prostački i nekulturno obrate sa:"Jao jaoo trebalo bi za ove novajlije napraviti novu temu,da mi EKSPERTI MOŽEMO POLEMISATI", znači prikakilo mi se odmah od takvih komentara.
Još te pitaju za godinu,kakva nekultura,dame se nikada ne pitaju za godine,a posebno novajlije,znači bez komentara.
U kakvom svetu živimo,pa to je...![]()
![]()
Za odredjene izvodjace ili bendove je i ranije a i jos uvek sramota ovde se takmičiti se i to se nikada neće promeniti,povlačim reč kada(ako) ikada budem video na PZE Partibrejkerse,Gobline,Ritam Nereda...bukvalno je veća verovatnoća da je zemlja ravna ploča,nego da se oni pojave na beovzije ili PZE zaista..Sad više nije sramota takmičiti se.
Za odredjene izvodjace ili bendove je i ranije a i jos uvek sramota ovde se takmičiti se i to se nikada neće promeniti,povlačim reč kada(ako) ikada budem video na PZE Partibrejkerse,Gobline,Ritam Nereda...bukvalno je veća verovatnoća da je zemlja ravna ploča,nego da se oni pojave na beovzije ili PZE zaista..