inga
Ekspert
Pa ako je Duško stvarno u pravu, znači biće borba između Leteće Anđe i Dzipsiija na štiklamaFilip rekao da je bio bezveze na probi.
DUSKO U PRAVU!

Pa ako je Duško stvarno u pravu, znači biće borba između Leteće Anđe i Dzipsiija na štiklamaFilip rekao da je bio bezveze na probi.
DUSKO U PRAVU!
Jedno ime si zaboravio ali u zvezde ces da ga kujes u majuPa ako je Duško stvarno u pravu, znači biće borba između Leteće Anđe i Dzipsiija na štiklamaobožavam! Sklonite mi suze
Pa i ja ne bih pricao sa sestrom luzerkom koja je od svoje selidbe napravila medijski spektakl i furala narativ kako je ona sa svojim 'krug 2-ke' nasledjem i pedigreom najkvalifikovanija sorta za beg u ShveCke.Kog interesa, žena ne razgovara sa sestrom 10 godina
Pa dobro, sve će biti jasno u naredna dva dana, a ja verujem da je sve što je došlo od istih izvora tačno.sve = duskov tvit![]()
Pod hitno u generaciju Zed.Steta za Filipa. Kaze da nastup nije ispao kako je zamislio “not amazing but it’s still great”
Loka nije nikome prijatelj. Zapravo je težak ološ od čoveka. Ne pitaj kako znam.Pod hitno u generaciju Zed.
Loka i Mascom Records ti NISU prijatelji - i zato budi pametan !!
Neka uci od maje nikolic!Ma ljudi moji sklonite mi suze više šta je ovo, ovaj Baloš se samopopljuva kod duše zlato, te loš na probi, te mu grafika i ne izgleda baš toliko dobro kako je zamišljao... To se ne radi!!!
Uvek mozes podeliti s nama ovde ili meni preko PP sa striktnom diskrecijom.Ne pitaj kako znam.
Vidi se da nije 100% zadovoljan nastupom, ali je neverovatan talenat i mora opet da se vrati sledeće godine...
Nisam mislio na nju, ali svakako i njen slučaj dokazuje koliko je Loka ološUvek mozes podeliti s nama ovde ili meni preko PP sa striktnom diskrecijom.
Samo cu reci: Bojana Vunturisevic