Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Najveći problem u današnjoj muzici,evo konkrentno za Srbiju da pričamo je što je sve to instant muzika,kraći rok trajanja ima od flaše jogurta,sve se radi samo zbog para i pravi se samo komercijala da se "publici dopadne".
Baš zato nam je muzika i veoma lošeg kvaliteta,kada bi svako mogao stvarati muziku koju zaista voli i oseća i da još od toga živi i zaradjuje,to bi već bila druga priča..
Retki su muzičari koji nisu podlegli uticaju "trenda"..prilagodjavaju se da ne kažem prodaju nažalost..
Upravo to opstemestasenjenje zvano: 'Podilazi se sirokim masama' odmaze i pojelo je mozak i zdravu pamet svakoj pevaljki koju volim srpskoj da podlegne tom 'pick me, choose me, love me' stavu.

Niko tj. nijedna nece da zavrne rukave i posveti se drugom nacinu prihoda kao Emina Novi Pazar Ja ex. Sandal ili da nauci da komponuje sama i samim tim manje se oslanja na druge (npr. Angellina). Ne, ne to svaka hoce da je Kostic (turbo-folk ili folk) i Dmitrov (pop) pozovu RSVP pisamcem na urucenje najboljih pesama koje obojica napisu i jos ih uz to klechu i mole.mp4 da snime njihove hitove.

Pa ne ide, dusho

Ja bi nam uveo i različit žiri u polufinalima i finalu kao na FdC, pa da se puše... 🤭✌️

Upravo to opstemestasenjenje zvano: 'Podilazi se sirokim masama' odmaze i pojelo je mozak i zdravu pamet svakoj pevaljki koju volim srpskoj da podlegne tom 'pick me, choose me, love me' stavu.

Niko tj. nijedna nece da zavrne rukave i posveti se drugom nacinu prihoda kao Emina Novi Pazar Ja ex. Sandal ili da nauci da komponuje sama i samim tim manje se oslanja na druge (npr. Angellina). Ne, ne to svaka hoce da je Kostic (turbo-folk ili folk) i Dmitrov (pop) pozovu RSVP pisamcem na urucenje najboljih pesama koje obojica napisu i jos ih uz to klechu i mole.mp4 da snime njihove hitove.

Pa ne ide, dusho
Za mene je muzičar SAMO onaj koji sam napiše sebi tekst,iskomponuje pesmu,uradi aranžman i još da to čiči na nešto,plus da to što uradi bude nešto potpuno novo kreativno,drugačije,dakle da je sav svoj..
Ovo drugo ne priznajem,kako je mogla Konstrakta da gura uvek svoj fazon i evo probila se najzad malo više i ozbiljnije prošle godine,a njen fazon nije nešto što je pre toga iko primećivao(ja jesam i odredjen broj ljudi,ali dosta manje).

Vec mi se place zbog Filipa, ali verujem da moze da izvuce maksimum iz svog nastupa iako nije zadovoljan...

Jel se polako spremate za Filipov flop? Meni je već žao
Čim sam čuo pesmu znao sam da je flop,jer je logično da on fizički neće moći a ni vokalno to odraditi kako treba,pesma nije za ESC to stoji ali bi možda imao korektan plasman fazon Zoe Kida,da je imao nastup odličan uz korektno pevanje prošao bi makar kao onaj jutjuber iz 2020.godine ne mogu se setiti sada imena..
Medjutim ovako...

Da li si pao s marsa?
Maybe...
vesna-rivas.gif

Jedino me čudi sto niko ne spominje Savu. Ne verujem da moze da pobedi ali zanima me kakav je.
Ne spominje ga niko zato što nema nikakve šanse za pobedu,uglavnom se ovde spominju kandidati koji mogu nešto uraditi.
To kao da neko pita,zašto se ne spominju Frajle i Hercenšlus i Dapčevićeva,svaka njima čast za uspešnu karijeru,ali im pesme nisu takmičarske već su došli samo da promovišu novu pesmu.

@omikron

A ideja internacionalnog žirija umesto domaćeg, da li ti to potencijalno deluje dobro?
Možda nije loše da se time malo ispita šta bi moglo a prođe na esc kod žirija, ali ja osobno ne bih bio za to..

Status
Not open for further replies.
Back