mahinalno
Ekspert
Upravo to opstemestasenjenje zvano: 'Podilazi se sirokim masama' odmaze i pojelo je mozak i zdravu pamet svakoj pevaljki koju volim srpskoj da podlegne tom 'pick me, choose me, love me' stavu.Najveći problem u današnjoj muzici,evo konkrentno za Srbiju da pričamo je što je sve to instant muzika,kraći rok trajanja ima od flaše jogurta,sve se radi samo zbog para i pravi se samo komercijala da se "publici dopadne".
Baš zato nam je muzika i veoma lošeg kvaliteta,kada bi svako mogao stvarati muziku koju zaista voli i oseća i da još od toga živi i zaradjuje,to bi već bila druga priča..
Retki su muzičari koji nisu podlegli uticaju "trenda"..prilagodjavaju se da ne kažem prodaju nažalost..
Niko tj. nijedna nece da zavrne rukave i posveti se drugom nacinu prihoda kao Emina Novi Pazar Ja ex. Sandal ili da nauci da komponuje sama i samim tim manje se oslanja na druge (npr. Angellina). Ne, ne to svaka hoce da je Kostic (turbo-folk ili folk) i Dmitrov (pop) pozovu RSVP pisamcem na urucenje najboljih pesama koje obojica napisu i jos ih uz to klechu i mole.mp4 da snime njihove hitove.
Pa ne ide, dusho