se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Brojni autori danas koriste najnovije platforme za stvaranje nove pesme jednostavnim principom, AI muzički generator uzima veliki broj audio varijabli, prostih memorijskih lokacija i kompresuje ih u manji broj. Budući da sekunda zvuka uključuje 44'100 varijabli, online automatizovani muzički generator pravi muziku u manjem broju varijabli prije nego što se vrati na svoje originalne varijable. Koriste se različiti izvorni materijali, koje platforma analizira kako bi generisala različite tekstove, tempo i muziku koja uključuje zvukove različitih muzičkih instrumenata. Zato vam veliki broj pesama danas liči na nešto. Radi po principu ponuđenih ili generisanih melodija koje korisnik može da modeluje i menja, ali takođe dobije i povratnu informaciju od programa koji, na osnovu mašinskog učenja, predlaže nastavak melodije. Zato ova pesma liči na svašta nešto, generisana je , odrađena na način koji ne stvara plagijat, ali stvara nešto slično. To vam je švedska produkcija.

Ali najjace sto je ovo istina i hvala ti sto si podelio ovo s nama.

Naravno, da je ovo iskopirana neka spanska ili nemacka pesma vec bi Lorin bila diskvalifikovana

Poslusao sam pesmu za koju Mika Njutn govori da je plagijat, bukv nidje veze

Strofe mi malo, ali bas malo vuku na strofe od Winner Takes It All

Poslusao sam pesmu za koju Mika Njutn govori da je plagijat, bukv nidje veze

Strofe mi malo, ali bas malo vuku na strofe od Winner Takes It All
Ovaj deo pesme koji smo culi, meni lici. Skoro pa isto.
A za strofe sam isto pisao da mi lici bas na tu pesmu.
Sve u svemu, dobro je izmiksovala uz zanimljiv nastup. Ako ovo pobedi na Evroviziji svakako ce mi biti bolji pobednik od Euforije.

Tennessee.gif
tear-drop-crying-woman.gif
to the final! :love:

Znam da sigurno nećete gledati ovo večeras, kao ni ja, ali evo glasova publike:

1. Mer av dig- Theoz – 165 personer (37%)

2. Släpp alla sorger – Nordman – 78 personer (18%)

3. Where did you go – Kiana – 56 personer (13%)

4. One day – Mariette – 40 personer (9%)

5. For the show – Melanie Wehbe – 35 personer (8%)

6. Raggen går – Elov & Beny – 34 personer (8%)

7. Now I Know – Tennesse tears – 20 personer (4%)

8. Diamonds – Victor Crone – 13 personer (3%)

Joj bože, prvo sam umesto personer pročitao prisoner, rekoh je l' ovo sad i ljudi u zatvoru postaju posebna kategorija glasova na Melodiju

I Loreen i Smash Into Pieces su u finalu, ostali su mi nebitni bukvalno.

Joj bože, prvo sam umesto personer pročitao prisoner, rekoh je l' ovo sad i ljudi u zatvoru postaju posebna kategorija glasova na Melodiju
Pisali su röster (glasovi) dosad, verovatno i njima nebitno postalo sve, pa se nisu bavili 😂

Tako sam i očeivao da će biti za prolaz, bukvalno predvidivo 101%, jedino bih ja stavio Mariette umesto Kiana, ali opet je tu negde..

Svedjani su uvek vodili racuna o resocijalizaciji posle odsluzene kazne

Inače, koliko sam pročitao, Theoz i Victor Crone su najavili nešto više pirotehnike.

A Aftonbladet piše kako je Loreen "kriva" što je nebitno ko će ovde da prođe u finale.

Mariette, Kiana, Theoz i Nordman u finalu.

Samo mi je drago zbog Nordmana, ožalošćen sam zbog TT, ali sam očekivao neukus.

Kompletan poredak:
  1. Nordman 75
  2. Theoz 70
  3. Kiana 69
  4. Mariette 63
  5. Tennessee Tears 55
  6. Victor Crone 28
  7. Melanie Wehbe 22
  8. Elov & Beny 18

Back