BravoooVečeras premijerno slušam 90% pjesama, poslusao sam samo Luku jednom i Baloša bezbroj puta. Živo me zanimaju ostali
Hajp.rs u punom jeku kod mene!
blago tebi, ponekad malo ubije žar kada znaš pola pesama napamet pre nastupaVečeras premijerno slušam 90% pjesama, poslusao sam samo Luku jednom i Baloša bezbroj puta. Živo me zanimaju ostali
Hajp.rs u punom jeku kod mene!
Ti si stvarno cirkus sa izjavama, da te nema, izvajao bih te rucno glinom.Inače ovi homofobi poput Nemanje, Zvezde itd... To bi na stranom forumu bilo banovano nakon 2 minuta. I hit mi je što se takvi ljudi čak puštaju u OGAE udruženje kod nas.
Jeste, ja sam cirkus, a ti si u ovom cirkusu klovn. Izvol'te uniformu, počinje smena:Ti si stvarno cirkus sa izjavama, da te nema, izvajao bih te rucno glinom.![]()
Veoma ambiciozno obećanje, ali kako ih ima dvoje OK, moguće je.Veceras ce Italijani da zapuse usta svim hejterima koji su ih ismejavali…, i naravno doci ce do prosirenja anusa.![]()
Ozbiljno preteruješ s otkrivanjem intimnih želja i fetiša. Ne moramo sve da znamo.izvajao bih te rucno glinom.![]()
Palo mi je na pamet to, ali pošto ću čitati komentare ovde isto mi je.Ja neću gledati isečke kako bih imao veći wow ili flop efekat večeras.
I 3-4 oduzeteOvo kao da je finale ,da su dodate Jos 3-4 pesme iz drugog
Pazi samo da ne krene uriniranje u gace od raznih emocija kad krene smena.Jeste, ja sam cirkus, a ti si u ovom cirkusu klovn. Izvol'te uniformu, počinje smena:![]()