Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Jel ima neki bolji način da popunimo ovu prazninu do 6 sati kada izlazi recap od ovog prepiranja?

Večeras premijerno slušam 90% pjesama, poslusao sam samo Luku jednom i Baloša bezbroj puta. Živo me zanimaju ostali

Hajp.rs u punom jeku kod mene!
blago tebi, ponekad malo ubije žar kada znaš pola pesama napamet pre nastupa

Inače ovi homofobi poput Nemanje, Zvezde itd... To bi na stranom forumu bilo banovano nakon 2 minuta. I hit mi je što se takvi ljudi čak puštaju u OGAE udruženje kod nas.
Ti si stvarno cirkus sa izjavama, da te nema, izvajao bih te rucno glinom. 🍻

Angellina je izgleda odlučila da ovaj put stoji dok plešači izvode priču, mislim da će biti vrlo zanimljivo, sviđa mi se koncept.

Luke je takođe vrlo vrlo intrigantan, ali mislim da ceo nastup teče u jednoj celini, tako da iz ovog malog dela ne vidimo i ne kačimo priču, nadam se da ne grešim.

Nađa - WOW 😲. Jako sam prijatno iznenađen i jedva čekam da vidim ceo nastup. Filip Baloš isto vrlo solidno. Italijani prelepa scenografija.

Ne mogu da dočekam 21h 🥵

Ovo što videh Andja mi se daleko najviše svidja, Savo dooobar a najlošiji mi ovi ispred Save Perovića (neke cure ), dal' je Hercenšlus ili ne, ne znam, ali su Beovizija 2009, zalutali skroz.

Luke Black, za sad vizuelnim nisam preterano zadovoljan, skroz drugačije sam zamišljao nastup posebno led (plavo ili ljubičasto nikako ne volim, crveno i crno daaaa) ali videćemo kadriranje, to ce biti presudno.
Moj prvi utisak vizuelnog identiteta.

Žolja zna sa marketingom, nabije skoro sve što vredi na prvo veče da digne hajp kod publike:love:

Ja neću gledati isečke kako bih imao veći wow ili flop efekat večeras.

Godina prođe ... Decenija prođe i Srbija još čeka da pošalje muškarca na ESC , ako ne računamo Mladena Lukića.. Šovinizam !

iskren čovek, a ne ovi bazični Mans Zelmerow / Maneskin / Loreen odgovori

inače ima li nekih novosti, jel zdrav i prav?

Status
Not open for further replies.
Back