Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
smisao za paket pokazali - filip, savo, boris, možda tijana, angelina izgleda,....

Nađa ide skoro sigurno u finale, razuverila me je da će flopnuti.

S druge strane Stidni flopnuo, ali očekivano s obzirom na njegovu energiju mrtvog konja. On je za balade za klavirom, nije ritmičnost za njega.

Mattia i Angela OK, mada ovaj recap nije prikazao šta će raditi kada bude drop što će biti jako bitno za kompletan utisak.

Angellina konkurent za top 3 PZE, možda čak i pobedu.

Luke mi je samo OK, nije to to što sam mislio. Doduše, ostaje ostatak pesme, ako bude neki opak lightshow na kraju postoji šansa da umokrim gaće.

Savo i Boris dobri, rekao bih skoro sigurica finale obojica.

Prognoze nakon rekapitulacije (random order):
Nadja
Tijana
Filip B.
Luke Black
Angellina
Chegi
Savo
Hercenslus

Iskreno, ništa spec. Nema ni jedne pesme da ostavlja poseban utisak na prvu. U prvom polufinalu moji favoriti su Luke i Angelina, plus Nađa. Lukino kadriranje očajno u ovom isečku, ali mislim da će biti dobar nastup, Angelina solidna, ali teško je izvući nešto od loše pesme, Nađa skroz simpa u ovom recapu. Ne znam sta treba Tijani da se blamira, toliko je pesma losa sa nemam reci.

Zapravo, nije me niko razočarao u smislu šta su osmislili/ideje, više mi je krivo što nije bolje slikano, ali ok, čekamo komplet verziju pa da sudimo.

duškovi opisi većinom tačni, sem za Luku lol

zapravo mi deluje kao da je obrnuo luku i filipa u opisima

miljana-kulic.gif

Ljudi, jel ima neko nove informacije o Ademu? Jbt baš mi žao dečka

Status
Not open for further replies.
Back