Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Sad sam pogledao Luka i vidim da zaista to može da pobedi. Ali ne menja činjenicu da mi je sve u paketu ko kad imam lucidne snove iz kojih želim da izađem.

Komedija, samo ne znam zbog cega dobiti ban? To sto potencirate, je diskriminacija govora....a i plus gomilu izmisljotina i budalastina govorite. Pazite na samodestruktivnost...
Decko, mnogo si kontradiktoran.

Znas da vredjas i da omalovazavas a posle kao salim se. E pa ne moze to tako, ti ides iz krajnosti u krajnost.

A i ranije si se otvoreno iskazao kao neotesani homofob, tako da nemoj sad molim te da pokusavas da se vadis.

Je l' počelo glasanje?
Ne,sad ce opet Konstrakta revijalni deo,na kraju ce samo reci 8 finalista i odmah ce nakon toga izabrati broj za finale jos skoro pola sata ce show trajati mislim..

Luke jedini ima neki paket za ESC, bio je unjkav, ali na vokalu se mora raditi tj. na dobrim pratećim, Savo užasan, Stidać baš ima šarma takav kakav je, meni se sviđa... volela bih da ide Egret na kraju... smor celo veče.

Znas da vredjas i da omalovazavas a posle kao salim se. E pa ne moze to tako, ti ides iz krajnosti u krajnost.

A i ranije si se otvoreno iskazao kao neotesani homofob, tako da nemoj sad molim te da pokusavas da se vadis.
Nemojte se raspravljati,ljudi pratite show i smirite strasti,samo lagano,uživajmo i samo pozitivaa! ;)

Sad sam pogledao Luka i vidim da zaista to može da pobedi. Ali ne menja činjenicu da mi je sve u paketu ko kad imam lucidne snove iz kojih želim da izađem.
Ja sam se bas nadao tom tripu lucidnih pesama, ali sam dobio losu repliku igrice.
Dosta njih je sebe shvatilo preozbiljno i pristupili su svemu mnogo mracno iako nije uvek bilo potrebe za tim. Npr. Savo, bukvalno cemu ono.
Ja sam i dalje Balos & Nadja tim.

Ja mislim da Luke i dalje ima najvise potencijala, samo mora jos nastup da se doradi. Mojoj mami se najvise svidja lol

Filip odlican stvarno

Savo isto odlican, samo istp da se malo doradi nastup

Andja bolja, bolji nastup al i dalje mi je meeh kao evrovizijski materijal, ne znam, fali pesma.

Princ mi je tako cringe 😬

Hahahhaha alal vera ej Habibi.

Back