Ispasce zrtva i pobediceSad kad Luka ispadne
Decko, mnogo si kontradiktoran.Komedija, samo ne znam zbog cega dobiti ban? To sto potencirate, je diskriminacija govora....a i plus gomilu izmisljotina i budalastina govorite. Pazite na samodestruktivnost...
Moze jedna uzivo ASMR sesija usta na.. usi?
Ne,sad ce opet Konstrakta revijalni deo,na kraju ce samo reci 8 finalista i odmah ce nakon toga izabrati broj za finale jos skoro pola sata ce show trajati mislim..Je l' počelo glasanje?
Može!Ispasce zrtva i pobedice
Doru ove godine jedino možete porediti sa Beovizijom 2018, nemoj da se z*jebavate!Pa ne bih ja menjao PZE za Doru ni u snu.
Nemojte se raspravljati,ljudi pratite show i smirite strasti,samo lagano,uživajmo i samo pozitivaa!Decko, mnogo si kontradiktoran.
Znas da vredjas i da omalovazavas a posle kao salim se. E pa ne moze to tako, ti ides iz krajnosti u krajnost.
A i ranije si se otvoreno iskazao kao neotesani homofob, tako da nemoj sad molim te da pokusavas da se vadis.
Ja sam se bas nadao tom tripu lucidnih pesama, ali sam dobio losu repliku igrice.Sad sam pogledao Luka i vidim da zaista to može da pobedi. Ali ne menja činjenicu da mi je sve u paketu ko kad imam lucidne snove iz kojih želim da izađem.
Hahahhaha alal vera ej Habibi.Decko, mnogo si kontradiktoran.
Znas da vredjas i da omalovazavas a posle kao salim se. E pa ne moze to tako, ti ides iz krajnosti u krajnost.
A i ranije si se otvoreno iskazao kao neotesani homofob, tako da nemoj sad molim te da pokusavas da se vadis.