Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Hm... da se ne lazemo, mnogo njih ne zna da peva uživo uprkos svim tehničkim poboljsanjima zvuka. Oni koji imaju podnosljive pesme ne znaju da pevaju, a neki sa tankim pesmama znaju, tako da je to u zbiru sve ispalo tanko.
Najbolji utisak su mi ostavili Filip, Luka i Nađa. Luki bi bilo potrebno niz dorada, od znatno boljeg kadriranja, isticanja onih njegovih efektnih pokreta koji su bili bolji cak i u Sarenici. Iskreno, nije imao snage da otpeva korektno do kraja. Glas mu je poigravao u zavrsnici. Nije ni cudo kad je sav ko list na vetru.

Ma ovaj Empathy nešto je žiri provukao vjerojatno, na tvt-u sumnjam da su bili iznad bottom 5
ma bili su iznad 100%, živi bili pa videli

nisam neki preterani fan pesme (dao sam im 3 poena u FSC pf) tako da ne botujem, samo kad sam pogledao to imao sam neki intuitivni osećaj

taj žanr ima svoju publiku

CHEGI isto tako

Ako se pitate zašto su svi ovi favoriti večeras uglavnom "ispali",setite se da su Empathy i Žmaher jedini pevali dobro,ostali falsirali krvi iz usiju,žiri sigurno nije mogap progutati čak ni ta "velika" imena..

Stefan spidaš odlično peva, al zaista ono je bilo mučno za videti ga baš kao da je istraumiran ko zna čim u životu.

Luke Black je po meni vrlo upitno za ESC, rezultatski.. Vrlo, vrlo, mark my words..
Imao sam utisak da pesma drags forever, bez ikakvog upečatljivog dela, čak ni stajling nije upečatljiv sveukupno, vokal vrlo upitan, puno mumlanja i problema sa disanjem...

Luke Black iskreno ok i to je to. Bukvalno je Sarin nastup prošle godine bio manje bop od njegovog danas

Back