Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Da li neko zna moze li se zvuk srediti ili moraju da brisu klipove i stavljaju nove znači blam

Ja vokalno ne mogu da odradim ni Do Re Mi, ali se iz baš tog razloga i ne takmičim na PzEu.
Dobro je onda, ali svakako nam ne daje na legitimitetu da kometarišemo ovaj vokal konkretno samo jer se takmiči. Možemo i Angelinin vokal da komentarišemo recimo, tako neke, al za ove odlične vokale malo treba da stanemo pre nego što pomislimo da kažemo "e ovo pevanje nije kako treba".

Gledam sad ponovo Balosev nastup i tacno mi fali atmosfera publike. Zamislite u esc hali kad fanice podivljaju posto pesma realno bas vozi. Totalno drukciji i potpuniji utisak.
Sad ce opet opsednuti Studio 8 fanovi da mi oponiraju, ali upravo zbog ovog zaglusujuceg efekta sterilnosti nam TREBA Sava Centar, Belexpo Centar, SNP NS, Spens itd da ne nabrajam sad

Dobro je onda, ali svakako daje nam na legitimitetu da kometarišemo ovaj vokal konkretno samo jer se takmiči. Možemo i Angelinin vokal da komentarišemo recimo, tako neke, al za ove odlične vokale malo treba da stanemo pre nego što pomislimo da kažemo "e ovo pevanje nije kako treba".
Pa ne kažem ja da on inače loše peva, ali na početku pesme on zvuči loše. Ja ne sumnjam da je on dečko super talentovan, ali je sebi napravio prezahtevnu pesmu.

Again, kada RTS okači normalne snimke možemo opet da komentariše.

Pogledao sam ostalo sto me zanimalo mada me ovo sa zvukom bas zbunjuje

Angellina - Nije bila losa, ne razumem jos uvek ispadanje, ona je za onaj nastup prosle godine dobila 12 od Nede Ukraden (ako se ne varam), a sad je ziri toliko zakopao?
Boris - Pokidao i to je to, pobednik polufinala sto se mene tice
Chegi - imaju simpatican refren i to je sve sto imaju
Stefan - Ovaj stvarno je Shy, pa dobro svidja mi se kraj pesme, ali nisam odusevljen i cudno sto je prosao

Gledam sad ponovo Balosev nastup i tacno mi fali atmosfera publike. Zamislite u esc hali kad fanice podivljaju posto pesma realno bas vozi. Totalno drukciji i potpuniji utisak.
Ima nesto u tome ali ima i u nastupu

Sad ce opet opsednuti Studio 8 fanovi da mi oponiraju, ali upravo zbog ovog zaglusujuceg efekta sterilnosti nam TREBA Sava Centar, Belexpo Centar, SNP NS, Spens itd da ne nabrajam sad
Vala Vojvodina definitivno zaslužila da gostuje PzE sledeće godine

Back