Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Mislim da je Chegi osvojio najvise glasova publike veceras, ako uzmemo u obzir sve faktore.
Nije..
Da, sigurno je potpredsednik skupštine menadžer na PzE, dajte više prestanite da obraćate pažnju na njega i njegovu kamarilu kretena.
Eeee ako jeee Mirković mafijaš rekao to za Borisa onda je 100% u pravu,bukvalno ne postoji takav lik na kugli zemaljskoj,fizička i psihička gromada zaista.. :mad: :mad:

Bogami Boris vrlo lako može da dobije žiri na PZE 2023, vokal je baš dobar, ima pevačkih elementa za pokazati, možda i najviše jury friendly kompozicija, nastup..

Balos sutra kod Zmahera na brzi kurs upotrebe svetala u nastupu i može za Liverpul

Izvin'te, ali ovo vokalno nije za Evroviziju. Nadam se da je do treme i da će u subotu biti bolje, ali trenutno je previše klimavo.
Mislim da pola njih ne bi stigli u tonalitetu da odrade ovu brzalicu, pa ni ti sam. Tako da, bolje da ne komentarišemo njegovo pevanje mi "kompetentni". Možemo recimo ovog što je u hitnoj završio da komentarišemo.

Mislim da pola njih ne bi stigli u tonalitetu da odrade ovu brzalicu, pa ni ti sam. Tako da, bolje da ne komentarišemo njegovo pevanje mi "kompetentni". Možemo recimo ovog što je u hitnoj završio da komentarišemo.
Ja vokalno ne mogu da odradim ni Do Re Mi, ali se iz baš tog razloga i ne takmičim na PzEu.

Btw snimci su katastrofalnog kvaliteta - sada slušam Borisa i zvuči veoma čudno, a prethodno je bio sjajan.

Back