Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Chegi će biti top 10 publici u finalu kao i prošle godine.
ESC fanovi vidim i dalje guraju Luku na TW ali to je stvarno mali broj glasova kad se sve uzme u obzir... mada nemoguće je dostići ONU cifru od prošle godine... sad možda ukupno bude 44 hiljade glasova, a prošle god sama Konstra toliko dobila

Zejna radi na prvu, ako ne bude kičerica nastup - Liverpul je čeka

Sećam se da su za drugo pf kasnili snimci i da ste kmečali jer vam Sara nije u trendingu.

U sustini nebitno mi je ko pobedi jer sve mi vrišti 18. mesto u finalu u najboljem slucaju lol
Inace zna li neko sta se desava sa kladionicama,obicno godinama unazad smo izmedju 30. i 41.mesta na kladionici 1.marta svake godine(cak i prosle godine i nakon izbora Konstre),odkud sad da smo danas nikad bolji bili 13, sada cak 12.mesto,da li je ovo na staru slavu od prosle godine hajpovanje,ili mozda imamo u drugom polufinalu nekoga za MINIMUM top12 na evrovziji,sta je ovoo?? Svi kukaju razocarani sto puta gore od pze22,aa mi se nikad bolje kotiramo?? :D :ROFLMAO:

Ono sto me je iznenadilo je da su mi neki random ljudi tipa moja sestra rekli da im Luke top lol

Secam se kada sam bio deprimiran nakon nastupa Hurricane 2020 u pf i mislio da ce flopnuti i slusao iste ovakve komentare

Doduse Hurricane su ipak bile zvezde tada pa je i ime dosta doprinelo pobedi na televotingu.

Onda jedino da budžimo do maja, tu bar imamo umeća.
Hasta la Vista posle "unapređivanja"
south park x GIF

Iz tog drugog polufinala jedino ko mi djeluje ko potencijalan ukupni pobjednik je Zejna. Ne vidim scenarij u kojem bi pobijedila ona raspala Hurikejn postava, Dzipsi s pjesmom koja nije ni za finale PZE-a i ostatak društva.
Ipak mislim da smo pobjednika čuli sinoć 🤷

Back