dodo
Ekspert
Doradio samCentralna/Zapdna Srbija/NR Kina: Luka

Doradio samCentralna/Zapdna Srbija/NR Kina: Luka
Evo odmah cu ti razresiti dilemu,CHEGI NECE BITI NAS PREDSTAVNIK U LIVERPULU 10000%,OK?Ja ne mogu da zamislim Filipa visoko na televotingu. A na Luku.
Mozda pobedi neko random tipa Chegi lol
Sve mi vuce na 2009-u.
Onda jedino da budžimo do maja, tu bar imamo umeća.U sustini nebitno mi je ko pobedi jer sve mi vrišti 18. mesto u finalu u najboljem slucaju lol
Ako se ne varam sledeci dan su stavali, ali to je mozda bilo za finale.Kada će više da izbace pesme na YT kanal, ne sećam se da je prošle godine ovoliko dugo trajalo?
Joooj, istog se plašim, slatka moja. Gde glavnog favorita nema, podrumari kolo vode...Ja ne mogu da zamislim Filipa visoko na televotingu. A na Luku.
Mozda pobedi neko random tipa Chegi lol
Sve mi vuce na 2009-u.
U meni su dveAli mislim da su ova dvojica večeras pobedila:
View attachment 4530
Inace zna li neko sta se desava sa kladionicama,obicno godinama unazad smo izmedju 30. i 41.mesta na kladionici 1.marta svake godine(cak i prosle godine i nakon izbora Konstre),odkud sad da smo danas nikad bolji bili 13, sada cak 12.mesto,da li je ovo na staru slavu od prosle godine hajpovanje,ili mozda imamo u drugom polufinalu nekoga za MINIMUM top12 na evrovziji,sta je ovoo?? Svi kukaju razocarani sto puta gore od pze22,aa mi se nikad bolje kotiramo??U sustini nebitno mi je ko pobedi jer sve mi vrišti 18. mesto u finalu u najboljem slucaju lol
A dobro, neka se nastavi niz ulazaka u finale sad, sledeće godine će top 10 i etoU sustini nebitno mi je ko pobedi jer sve mi vrišti 18. mesto u finalu u najboljem slucaju lol
Hasta la Vista posle "unapređivanja"Onda jedino da budžimo do maja, tu bar imamo umeća.
Nikada nećemo saznatiHasta la Vista posle "unapređivanja"
![]()