Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Izgleda mi da Dzipsi pobedjuje
Daa njega sam zaboravioo,sada je sansa da se pobednik krije u drugom polufinalu sto sam prognozirao jos veći,ali bojim se da će nastup biti krindž možda previše,ne uliva mi poverenje,posebno sto je pesma jako teška za pevanje,nema sanse da NE FALŠIRA,ako je Luka na ovako laksoj pesmi i tako malo teksta nabrajalici falširao,onda će Džipsii..

Adem je bio ubedljivo najlošiji večeras (pojela ga trema)! Mislim da on ovim učešćem baš ništa neće dobiti.
Igor S., Hercenšlus i Žmaher su bili korektni, ali u odnusu na ostale je to bilo neprimetno i slabo- tako da zasluženo ispadanje...

P.s Da dodam da mi je ipak jasno zašto su Chegi i ESP u finalu, jedni su autentični bili pored svega drugog večeras, a drugi su magnet za publiku!

Žiri ili ti Olja (s) Klopka
Žiri ih je sabotirao maksimalno kao Lift,GLAVU NA PANJ DA SU NULU DOBILI OD ZIRIJA KAO I SVI ROKERI,od publike su bili u vrhu i zato su prosli,Lift bio prvi ispred konstrakte u polufinalu po publici,ona 8 poena imala oni 12,veoma moguce 12 poena da je dobio ESP veceras,to je taj vajb,glasa publika koja voli rok,nema drugog benda oni su jedini,kao i chegi bend ljudi vole Zdravka Čolića-Meraaaak mi je da zajednoo palimoo i etoo prodje i ove godine chegi i taj vajb..

Pogledao sam Nadju, Tijanu, Princa Filipa i Luku i stavili su stream na private😠

Nadja je bila super ali neki kadrove kamere su questionable. Kriv je RTS za to.
Tijana je zapravo pokidala, malo mi je cudno sto je ziri nije progurao
Princ je bio ok ali ima dosta awkward momente na sceni, ne zna sta ce sam sa sobom dok izvodi u one trenutke koji mu nisu koreografirani
Filip me je prijatno iznenadio, na pocetku sam mislio da nema sanse da prenese dobro ovu pesmu na sceni ali se lepo snasao
Luke je napravio OOOODLICAN nastup, a njegov najveci neprijatelj je on sam, t.e. njegova faca i body language, jednostavno izgleda ko da mu je neprijatno dok izvodi pesmu, ali za celu temu i ideju svaka cast.

Žiri ih je sabotirao maksimalno kao Lift,GLAVU NA PANJ DA SU NULU DOBILI OD ZIRIJA KAO I SVI ROKERI,od publike su bili u vrhu i zato su prosli,Lift bio prvi ispred konstrakte u polufinalu po publici,ona 8 poena imala oni 12,veoma moguce 12 poena da je dobio ESP veceras,to je taj vajb,glasa publika koja voli rok,nema drugog benda oni su jedini,kao i chegi bend ljudi vole Zdravka Čolića-Meraaaak mi je da zajednoo palimoo i etoo prodje i ove godine chegi i taj vajb..
Slažem se sa Turbom

Angellina, Tijana i Savo su zasluzili finale, ne razumem "guranje" random bendova. Nadam se da Hurricane i Zejna razbijaju sutra i da mogu do pobede, u suprotnom Luke definitivno, ostali mi se nisu dopali. Mora da doradi performans za Liverpul tho, nista nije bilo wow ali je bilo kul momenata. Stajling je NE za ovaj performans. Daj mi onu estetiku sa electric yellow kosom, mnogo vise ide uz pesmu. Skroz crna sociva, kandze, leather... Previse jednostavno je izgledao za moj ukus.

Adem je bio ubedljivo najlošiji večeras (pojela ga trema)! Mislim da on ovim učešćem baš ništa neće dobiti.
Igor S., Hercenšlus i Žmaher su bili korektni, ali u odnusu na ostale je to bilo neprimetno i slabo- tako da zasluženo ispadanje...

P.s Da dodam da mi je ipak jasno zašto su Chegi i ESP u finalu, jedni su autentični bili pored svega drugog večeras, a drugi su magnet za publiku!
Od reči do reči se slažem,bravoo!

Na forumu smo većinom bili oprezni u vezi sa Lukinim nastupom, a hajpovali su anonimni fanovi i insajderi sa twittera. Uostalom, postoje poruke da posvedoče. Nema potrebe sada naslađivati se nekim fejlovima, ili iščekivati meltdown, a naročito kad je gomila nastupa bila grozno snimljena.

I ako želite slobodno zavedite ovo pod meltdown, ali ja i dalje mislim da Luka (uz par drugih takmičara) ima najbolju priču za ESC.

E evo ga Sinan, ajde oduševljavajte se svi, ajde svršavajte, ajde dušo zlato:

IMG-3dfdfb3d5082731a64f42542c7512d59-V.webp

Moji glasovi veceras su otisli za Nadju, Borisa i Andju - oni su me najvise iznenadili i zaista bili na visini zadatka. Andjino ispadanje je u najmanju ruku skandalozno a prosle godine 4. mesto sa onakvim smuti pa prospi nastupom.

Najviše mi žao Angelline, ajde Savo je bar primećen od strane šire publike i ljudi će ove godine (a i narednih) biti u fazonu "WTF Savo nije prošao" kao što su za Borisa onomad, što u nekim slučajevima može biti i bolja popularnost nego da je prošao, pa poljubio dno finala.

Angellina, s druge strane, nije ni imala nameru da se prijavljuje, prijavi se, najavljuje top nastup, posle izlazaka pesama je ljudi otpišu i ima solidan nastup, samo da bi na kraju svakako ispala.

Savo mi je bio prenatrpan plus previše mračno i pola koreografije se nije vidjelo, a sama pjesma je kao iz 2012. i mislim da su ljudi prevazišli taj fazon davno. Ipak, vjerovatno je kod publike bio u top 8, žiriju ne.

Ajmo Egret i Zejna večeras, da pokidaju!
Stvarno bi genijalno bilo da smo svi govorili kako je prvo pf mnogo bolje a na kraju će ovi iz drugog da imaju jače i konkurentnije nastupe haha

Back