Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Baloš je siguran finalist, Luka ne znam baš, i da i ne, posebno u tom polufinalu u kojem već ima nekoliko “čudnih” pjesama. S druge strane, u 1. pf-u pravog muškog bopa kao što je Filipova pjesma nema i neće biti (nemojte mi samo vaditi onog RagnboneMan Švicarca)

Za Italijane mi nije iznenađenje što su ispali.Malo mi je ono sve previše bilo. Najviše mi je žao Angelline što nije prošla, a najviše drago zbog Borisa.Savu sam vidio u finalu prije nego Stefana mada mi je drago što je Stefan prošao.

Bukvalno se svađam sa ocem, trenutno, haha urlam na njega, on kaže: "Onaj iz Vranja je bio najbolji ubedljivo", ja se smejem, on kaže šta se bre smeješ, ne ona sa đavoljim očima je bila dobra (na Angellinu misli) ahaha, ja urlam: "Ne nego Tarzan koji peva Alal vera hej Habibi" 😆😆 on kaže ma ti znaš, a kako su oni obučeni (misli na Baloša i Black-a najvrv), ja kažem ma nisuuuu oni moji favoriti..ja mu guram papir onaj ispred njega, da sam Princa najlošije ocenio po svim kategorijama, on kaže, "baš je fora to" , ja vičem "Passe totalni, Moldavija pre 15 godina na ESC", on kaže: "Šta lupaš"..

Znači nikad nije ovako pričao za ESC, sačuvaj me Bože.. 😂😂
Vas dvojicu treba u rijaliti

Anabela i Luna su picxin dim za vas

Bukvalno se svađam sa ocem, trenutno, haha urlam na njega, on kaže: "Onaj iz Vranja je bio najbolji ubedljivo", ja se smejem, on kaže šta se bre smeješ, ne ona sa đavoljim očima je bila dobra (na Angellinu misli) ahaha, ja urlam: "Ne nego Tarzan koji peva Alal vera hej Habibi" 😆😆 on kaže ma ti znaš, a kako su oni obučeni (misli na Baloša i Black-a najvrv), ja kažem ma nisuuuu oni moji favoriti..ja mu guram papir onaj ispred njega, da sam Princa najlošije ocenio po svim kategorijama, on kaže, "baš je fora to" , ja vičem "Passe totalni, Moldavija pre 15 godina na ESC", on kaže: "Šta lupaš"..

Znači nikad nije ovako pričao za ESC, sačuvaj me Bože.. 😂😂
Džabe se druže svadjas sa ocem,svakako ESP će nas predstavljati u Liverpulu,tako da relax....rock'roll never dies,DAMIANO-MANESKIN! ;):D

Tri najpoznatija izvođača iz ovog polufinala- Tijana, Savo i Angellina ispali....! 🫨
Stefan Shy (koliko god da mi se pesma sviđa nije bio za finale) zaslužili su Italijani umesto njega...ali kontam da ih je publika i redni broj nastupa uništio!
Razumem prolazak Princa, ipak je ovo Balkan!
Angellina i Savo su verovatno potopljeni od žirija, al nebi se iznenadio da je i kod publike sličan scenario (makar za Angellinu)... Al opet su više zaslužili finale nego Indigo, pa i Chegi...
Tijana mi i nije bila za finale, al sam imao osećaj da će je žiri progurati!
Moguće da će ova ispadanja poznatijih izvođača odbiti druge poznate izvođače od PZE u budućnosti!
Drago mi je zbog Borisa i Nađe!
Filip i Luka 👌👏

Back