slažem seEvo kako jeste:
U subotu će biti Filip vs Zayna
To vam je to.
Vas dvojicu treba u rijalitiBukvalno se svađam sa ocem, trenutno, haha urlam na njega, on kaže: "Onaj iz Vranja je bio najbolji ubedljivo", ja se smejem, on kaže šta se bre smeješ, ne ona sa đavoljim očima je bila dobra (na Angellinu misli) ahaha, ja urlam: "Ne nego Tarzan koji peva Alal vera hej Habibi"on kaže ma ti znaš, a kako su oni obučeni (misli na Baloša i Black-a najvrv), ja kažem ma nisuuuu oni moji favoriti..ja mu guram papir onaj ispred njega, da sam Princa najlošije ocenio po svim kategorijama, on kaže, "baš je fora to" , ja vičem "Passe totalni, Moldavija pre 15 godina na ESC", on kaže: "Šta lupaš"..
Znači nikad nije ovako pričao za ESC, sačuvaj me Bože..![]()
slazem seRealno Anđa i Savo su zaslužili da prođu, mislim da je ovo čist RTSov bullshit gde određuju šta je dovoljno "kulturno", a šta ne.
Džabe se druže svadjas sa ocem,svakako ESP će nas predstavljati u Liverpulu,tako da relax....rock'roll never dies,DAMIANO-MANESKIN!Bukvalno se svađam sa ocem, trenutno, haha urlam na njega, on kaže: "Onaj iz Vranja je bio najbolji ubedljivo", ja se smejem, on kaže šta se bre smeješ, ne ona sa đavoljim očima je bila dobra (na Angellinu misli) ahaha, ja urlam: "Ne nego Tarzan koji peva Alal vera hej Habibi"on kaže ma ti znaš, a kako su oni obučeni (misli na Baloša i Black-a najvrv), ja kažem ma nisuuuu oni moji favoriti..ja mu guram papir onaj ispred njega, da sam Princa najlošije ocenio po svim kategorijama, on kaže, "baš je fora to" , ja vičem "Passe totalni, Moldavija pre 15 godina na ESC", on kaže: "Šta lupaš"..
Znači nikad nije ovako pričao za ESC, sačuvaj me Bože..![]()
Pod hitno Joxa da izboksuje da k1 dobije clanstvo u ebu jer ovo postaje neidhrzhivoRealno Anđa i Savo su zaslužili da prođu, mislim da je ovo čist RTSov bullshit gde određuju šta je dovoljno "kulturno", a šta ne.
Pa kako je krenulo sa odnosima sa Vučićem, ne bih se šokirao da preuzmuPod hitno Joxa da izboksuje da k1 dobije clanstvo u ebu jer ovo postaje neidhrzhivo
Obožavam teeee, aaa..Vas dvojicu treba u rijaliti
Anabela i Luna su picxin dim za vas
GOSPODŽA BLONDI!!!!Neko će noćas sa pravom besan juriti kanjonom Morače ka Beogradu lol
Pa nesto su i mogli da urade kad su iskesirali svojevremeno ovakva remek-delaSad sam se setio kad smo se nadali da će Prva ući u EBU
AHAAHAHHAHAAHAHA