Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Verujem da je tako tvoj otac reagovao jer i moja keva isto rekla da sem Princa ovo ostalo joj ništa ne valja. Kaže nikad gore pesme, sutra će valjda nešto bolje. 👍😁😁
Reko :,,Pa ovo je pesma iz 2005 a sad smo u 2023" , a ona će na to :,,Pričaj ti šta hoćeš al' on najbolji bio večeras". 🤣
I moja majka sad bukvalno kaze, sta je ovo pesme su "ubi Boze", ja samo reko: "ne znam..."

Definitivno Crni Luka ili Sexi Filip sad. Mada ne bih se bunio ni da Nadja ode, samo sto bi Nadja bila dosta rizicna, bez obzira sto mi se dopala.

Moji glasovi veceras su otisli za Nadju, Borisa i Andju - oni su me najvise iznenadili i zaista bili na visini zadatka. Andjino ispadanje je u najmanju ruku skandalozno a prosle godine 4. mesto sa onakvim smuti pa prospi nastupom.
Ja pokušao da glasam za njih 3 + Filipa i Šaja ali nisam uspio, nehumano

Za Savu sam jedino mislio da je sigurni finalista jer taj gej estetika i zarazna pesma plus njegova sigirnost bi sigirno bili TOP 10 na televotingu u pf.

Sto se Filipa tiče najozbiljniji paket ali on sam mi ne kida na sceni nekako. Vise ga pesma i nastup jedu nego on njih.

Luke mi je kao Andrija Jo. Nadja kmekavo. Te pesme mozda prodju jedva mozda ne.

Ostali finalisti za finale ESC nisu.

• Like
Reactions: FFM
RTS nek uvede wildcard za finale i dodijeli Žmaheru! Hvala!
Bože zdravljaa,Božee zdravljaa,Božeee zdravljaaaa!
Pravda za Žmahera neka bude 17 finalista,čovek vokalno večeras oprao ruke sa konkurencijom,bukvalno imali smo 3 dobra vokala i ostali pola pesme minimum u falšu bili,no comment..

Filip mi je bio isto odlican, ako se vokalno stabilizuje u finalu, mislim da moze do pobede. Momak je jednostavno izmislio harizmu za Luke Black. Luka ima zanimljiv koncept, koreografija top ali mi fali neki wow efekat, takodje bio je dosta tih dok je pevao.

Suma sumarum Filip/Luka i nadam se Zejna i Dzipsii ce da budu glavni favoriti.

Još malo statistike:
Vojvodina je večeras oduvala sa 4 of 8 finalista: Nađa, Baloš, Boris, Empathy
Beograd prati sa 2: Stefan, Chegy
Centralna/Zapadna Srbija 1: Luka
Jug 1: Princ

Kada će više da izbace pesme na YT kanal, ne sećam se da je prošle godine ovoliko dugo trajalo?

• Like
Reactions: FFM
Za Savu sam jedino mislio da je sigurni finalista jer taj gej estetika i zarazna pesma plus njegova sigirnost bi sigirno bili TOP 10 na televotingu u pf.

Sto se Filipa tiče najozbiljniji paket ali on sam mi ne kida na sceni nekako. Vise ga pesma i nastup jedu nego on njih.

Luke mi je kao Andrija Jo. Nadja kmekavo. Te pesme mozda prodju jedva mozda ne.

Ostali finalisti za finale ESC nisu.
Realno mozda Zrenjaninci rokeri ne deluju na prvo na finale,ali mene su iznenadili nastupom,nekako uvek na evrovziji bude neko iznenadjenje i cesto neki rok bend ode u finale,za sada nemaamo ISTI ŽANR od do sada izabranih pesama,a kako se nijedna pesma ove godine ne izdvaja,iskreno ako Dzipsii sa ovom disko solidnom pesmom ne bude dobar uzivo,mi svi glasamo za ESP u finalu,makar od publike ce lepo proci kao i Lift(nisam fan lifta previse mi je to tinejdz rok za klince)

Back