E ovo, bukvalno opisuje te sokove veceras!
Brt,evoo nadji u Knezu recimo 25 RANDOM ljudii,neka ocene ESP i Angelinu napisi im tabelu: "Uzivo nastup,zatim kateogrija,vokal,pesma,originalnost" hajdee u 10 marki da će rok bend po ocenama po KATEGORIJAMA imati makar koji poen vise od Angeline. Dakle nadji coveka od 105,coveka od 55 i dete od 15 godina,glavu na panj stavljam da ce vise poena dobiti "anonimni" alternativni rock bend iz Zrenjanina i to je jednostavno tako jbg,bila je očajnaaaa...oboje su bili toliko kič i toliko jezivi vokalno da me bole idalje i oči i uši,Luka što je omanuo tonove je beba mala za Angelinu,a Boga mi i Boris imao od polovine pesme do kraja nevidjen broj falševa,dečko peva sjano uvek,ali večeras horor..bio sam uveren da opet ispada glatko veceras,ovi Italijani su bolji bili realno..Realno Anđa i Savo su zaslužili da prođu, mislim da je ovo čist RTSov bullshit gde određuju šta je dovoljno "kulturno", a šta ne.
Verujem da je tako tvoj otac reagovao jer i moja keva isto rekla da sem Princa ovo ostalo joj ništa ne valja. Kaže nikad gore pesme, sutra će valjda nešto bolje.Bukvalno se svađam sa ocem, trenutno, haha urlam na njega, on kaže: "Onaj iz Vranja je bio najbolji ubedljivo", ja se smejem, on kaže šta se bre smeješ, ne ona sa đavoljim očima je bila dobra (na Angellinu misli) ahaha, ja urlam: "Ne nego Tarzan koji peva Alal vera hej Habibi"on kaže ma ti znaš, a kako su oni obučeni (misli na Baloša i Black-a najvrv), ja kažem ma nisuuuu oni moji favoriti..ja mu guram papir onaj ispred njega, da sam Princa najlošije ocenio po svim kategorijama, on kaže, "baš je fora to" , ja vičem "Passe totalni, Moldavija pre 15 godina na ESC", on kaže: "Šta lupaš"..
Znači nikad nije ovako pričao za ESC, sačuvaj me Bože..![]()
Aahahahhahahahahahahaha"Al' ko je mislio da će Konstr..." Please don't.
I meni je sasvim izvesno da iz drugog polufinala trazimo pobednika jer me niko nije oborio sa stolice da kazem da je sigurni kandidat za LiverpulIzgleda mi da Dzipsi pobedjuje
Pa bice jedan i ako pobedi. Ne vidim da su ljudi nešto pali na dupe.Koji ce biti meltdown u fandomu ako (ili kad) Luk Blek ne pobedi
Jeste bolji,ali jedini problem je sto je Luka skoro sve "fanove ESC" jako razocarao,jer su svi mislili da ce to biti najbolji nastup ikada vidjen u istoriji muzike,nije dobro ocekivati od necega previse,jer se onda razocaras,od Konstrakte niko nije ocekivao nista pa smo dobili vrh nastup, Balos nema pesmu za ESC,Lukina je vise za esc za neko mozdaa makar finale,ali je prava istina,da su obojica mnogo losiji,od onog hajpa koji su nam fanovi mesec dana predstavljali. Bas zato je prosao dalje ESP bend,niko zivi nista od nastupa nije ocekivao,a imali najbolje kadriranje i nastup večeri,ovaj Žmaher svi ga ismevali,ik najiskuniji bio,otpevao perfektno svoju pesmu,održao čas pevanja svoj ovoj deci da se ne lažemo...to je realnost..Balos jeste bolji dosta od Luke bio. Jednostavno, efektno, u centar.
Pa sutra ce Zejna, ne brini.unpopular opinion: Nismo videli jos uvek pobednicki nastup.
Dzipsii teško, Filarri su dobre šanse.spremni smo za Dzipsijevo i Filarijevo ispadanje večeras!![]()
Žiri ili ti Olja (s) KlopkaKo je bre ove Bugare pustio u finale??
AHhahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaMOJA SRBIJA
![]()