Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Realno Anđa i Savo su zaslužili da prođu, mislim da je ovo čist RTSov bullshit gde određuju šta je dovoljno "kulturno", a šta ne.
Brt,evoo nadji u Knezu recimo 25 RANDOM ljudii,neka ocene ESP i Angelinu napisi im tabelu: "Uzivo nastup,zatim kateogrija,vokal,pesma,originalnost" hajdee u 10 marki da će rok bend po ocenama po KATEGORIJAMA imati makar koji poen vise od Angeline. Dakle nadji coveka od 105,coveka od 55 i dete od 15 godina,glavu na panj stavljam da ce vise poena dobiti "anonimni" alternativni rock bend iz Zrenjanina i to je jednostavno tako jbg,bila je očajnaaaa...oboje su bili toliko kič i toliko jezivi vokalno da me bole idalje i oči i uši,Luka što je omanuo tonove je beba mala za Angelinu,a Boga mi i Boris imao od polovine pesme do kraja nevidjen broj falševa,dečko peva sjano uvek,ali večeras horor..bio sam uveren da opet ispada glatko veceras,ovi Italijani su bolji bili realno..

MOJA SRBIJA
screenshot_20230302-001122_instagram-jpg.4526

Suma sumarum jači, bolji, kvalitetniji top 3 od prošle godine nećemo imati. I to se znalo maltene još i od kad je izašao nesrećni spisak.

"Al' ko je mislio da će Konstr..." Please don't.

Pogodio sam neki dan da bi Angelina mogla ispasti. Nije mi nimalo čudno, pjesma nepostojeća, nastup mess i kič, ona kao usrana opet.

Savo je trebao biti u finalu, bio je dobar.

Bukvalno se svađam sa ocem, trenutno, haha urlam na njega, on kaže: "Onaj iz Vranja je bio najbolji ubedljivo", ja se smejem, on kaže šta se bre smeješ, ne ona sa đavoljim očima je bila dobra (na Angellinu misli) ahaha, ja urlam: "Ne nego Tarzan koji peva Alal vera hej Habibi" 😆😆 on kaže ma ti znaš, a kako su oni obučeni (misli na Baloša i Black-a najvrv), ja kažem ma nisuuuu oni moji favoriti..ja mu guram papir onaj ispred njega, da sam Princa najlošije ocenio po svim kategorijama, on kaže, "baš je fora to" , ja vičem "Passe totalni, Moldavija pre 15 godina na ESC", on kaže: "Šta lupaš"..

Znači nikad nije ovako pričao za ESC, sačuvaj me Bože.. 😂😂
Verujem da je tako tvoj otac reagovao jer i moja keva isto rekla da sem Princa ovo ostalo joj ništa ne valja. Kaže nikad gore pesme, sutra će valjda nešto bolje. 👍😁😁
Reko :,,Pa ovo je pesma iz 2005 a sad smo u 2023" , a ona će na to :,,Pričaj ti šta hoćeš al' on najbolji bio večeras". 🤣

Balos jeste bolji dosta od Luke bio. Jednostavno, efektno, u centar.
Jeste bolji,ali jedini problem je sto je Luka skoro sve "fanove ESC" jako razocarao,jer su svi mislili da ce to biti najbolji nastup ikada vidjen u istoriji muzike,nije dobro ocekivati od necega previse,jer se onda razocaras,od Konstrakte niko nije ocekivao nista pa smo dobili vrh nastup, Balos nema pesmu za ESC,Lukina je vise za esc za neko mozdaa makar finale,ali je prava istina,da su obojica mnogo losiji,od onog hajpa koji su nam fanovi mesec dana predstavljali. Bas zato je prosao dalje ESP bend,niko zivi nista od nastupa nije ocekivao,a imali najbolje kadriranje i nastup večeri,ovaj Žmaher svi ga ismevali,ik najiskuniji bio,otpevao perfektno svoju pesmu,održao čas pevanja svoj ovoj deci da se ne lažemo...to je realnost..

Prije svega koliko mi je drago zbog finala za Nađu i Borisa, b r a v o! Odlični su bili, pogotovo on, mnogo bolji i sigurniji nego prošle godine. Takođe, bravo za Šaja koji je onako izgubljen opet prošao jer pjesma kida i zaslužuje finale.

Anđeline mi je žao, pjesme nije jer me nikako nije uspjela kupiti otkad je izašla, ali ona se baš trudila i značilo joj je ovo, ali ajde, neka nastavi da snima i piše pjesme kao i do sad, odlična je kantautorka i ovo joj realno ništa naštetiti neće.

Italijani su dobri bili ali malo prazno i previše šetkanja, što sam odmah rekao da će da bude veliki minus, grafika lijepa ali mogu da shvatim zašto nisu prošli.

Luke Black - cijenim kreativnost stvarno i bolji utisak o pjesmi imam sad nego prije nastupa uživo, ali opet nedovoljno da me 'kupi', jednostavno, ne povezujem se sa ovim ni audio ni vizuelno, tako da po mom mišljenju i dalje ne treba da ide za Liverpul.

Filip Baloš - ko je kritikovao ovaj nastup ovoliko, meni je bilo odlično, režija, svjetla, pokreti, jeste bio tih ali to je možda i to tonca a ne do njega i to je nešto što se apsolutno da popraviti u roku od 3 minute a ne 3 mjeseca.

O ostalima opširnije sutra, ali moj top 8 je skoro cijeli prošao, jedino Empathy nisam vidio u finalu ali efektno je bilo, ali i dalje bih NS pustio u finale ispred njih.

Top 3 za večeras:

1. Filip
2. Boris
3. Nađa

spremni smo za Dzipsijevo i Filarijevo ispadanje večeras! 🥵
Dzipsii teško, Filarri su dobre šanse.

femica (tvt --) + loš redosled nastupa + generična pesma (nije loša, ali generična) = flop

Back