Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

ma bili su iznad 100%, živi bili pa videli

nisam neki preterani fan pesme (dao sam im 3 poena u FSC pf) tako da ne botujem, samo kad sam pogledao to imao sam neki intuitivni osećaj

taj žanr ima svoju publiku

CHEGI isto tako
Upravo tako,u potpunosti se slažem,bukvalno sam mogao glavu na panj da stavim da oba benda idu dalje,imaju svoju publiku,nisam fan Chegi,ali empathy sju bas moj fazon i u finalu ce takodje po publici oni dobiti glasove,mislim da ce ziri kao i uvek rok numere potceniti i dati im nula poena nazalost..

Ali zato Savo jebe scenu pa je rastura, za razliku od Shaya.
bile su priče da je Savo tek naknadno upao u listu od 32, tako da je sasvim moguće (zapravo izvesno) da ga je žiri ubio jednom nulom

S druge strane, zbog dosta pesama sličnog žanra ispao je žrtveno jagnje, baš mi ga je žao s obzirom na to koliko se cimao i koliko je bio srećan

Stefan ima PREDIVNU boju glasa i manir pevanja... Ali bas nije za scenu... Doduše i ovako je autentican, samo ne treba da se trudi da bude onakav kakav bi "trebalo" da bude
Ovo.

Interesantniji mi je Stefan takav kakav je od Sava, iako mislim da je Savo trebalo da prođe, ali snobizam RTSa to ne dozvoljava.

Jedino su mi bili sranje ovi Stefanovi muzičari, moglo je to mnogo bolje.

Ako je nesto pozitivno bice zanimljivo finale, ocekujem da pobednik ima max 19 poena.
Mislim realno mozda je Luka ovde najbolji ESC materijal. Prvo sto sam pomislio kad sam slusao, top pesma, ali kao da je peva dete mladji razredi osnovne skole. To izgleda i nije daleko od istine. Videcemo za koji dan 👍

Meni je drago za Sha, Borisa i Nadju. Slatki su i mladi.
Italijani, Angelina ili Savo su morali umesto CHEGI i Empathy . Ko je glasao za te smorove.

Nisam baš siguran u Lukinu pobjedu.
50% mu je šansa za pobedu nakon ovog nastupa što nije ni mnogo,ali ni malo..
Opet ponavljam postoji velikaa šansa da se pobednik PZE23 ipak krije sutra,koliko god ovo navodno bilo "jače" polufinale,realno imamo u drugom polufinalu nekoliko potencijalnih pobednika,iako se meni lično ne dopadaju..

Imam neki osećaj da mogu svadbari da pobede. Smrdi mi to što su toliko skupi, a mogu ozbiljne probleme da nam navuku ako se svadbarska publika uključi u program, a recimo bili su na njihovom događaju.

Meni je drago za Sha, Borisa i Nadju. Slatki su i mladi.
Italijani, Angelina ili Savo su morali umesto CHEGI i Empathy . Ko je glasao za te smorove.
Glasali su oni koji vole taj muzicki fazon,svaki žanr ima svoju publiku,da su bila veceras jos 2 chegi benda i 2 empathy logicno je da bi verovatno svi ispali,ovako kada si jedini bend u polufinalu cak i celom festivalu sa nekom pesmom,onda imas veliku sansu da prodjes,naravno ako ta pesma barem nesto vredi,a oba benda ova nisu u kateogriju savrsenstva nekog,ali korektno je meni to..

Back