Upravo tako,u potpunosti se slažem,bukvalno sam mogao glavu na panj da stavim da oba benda idu dalje,imaju svoju publiku,nisam fan Chegi,ali empathy sju bas moj fazon i u finalu ce takodje po publici oni dobiti glasove,mislim da ce ziri kao i uvek rok numere potceniti i dati im nula poena nazalost..ma bili su iznad 100%, živi bili pa videli
nisam neki preterani fan pesme (dao sam im 3 poena u FSC pf) tako da ne botujem, samo kad sam pogledao to imao sam neki intuitivni osećaj
taj žanr ima svoju publiku
CHEGI isto tako
bile su priče da je Savo tek naknadno upao u listu od 32, tako da je sasvim moguće (zapravo izvesno) da ga je žiri ubio jednom nulomAli zato Savo jebe scenu pa je rastura, za razliku od Shaya.
Ovo.Stefan ima PREDIVNU boju glasa i manir pevanja... Ali bas nije za scenu... Doduše i ovako je autentican, samo ne treba da se trudi da bude onakav kakav bi "trebalo" da bude
Shy je skoro izasao iz onog tekmicenja koje su pratili klinci, to treba da uzmemo u obzir. Zavrsio je treci, on ima svoju publiku.Ali zato Savo jebe scenu pa je rastura, za razliku od Shaya.
Ni ja. Večeras jako teško da je dobio, rekao bih da je Baloš definitivnoNisam baš siguran u Lukinu pobjedu.
TočnoNisam baš siguran u Lukinu pobjedu.
50% mu je šansa za pobedu nakon ovog nastupa što nije ni mnogo,ali ni malo..Nisam baš siguran u Lukinu pobjedu.
Angellina - Mamicu vam vašu - Pesma za Evroviziju 2024Angelina - revange - Pesna za Evroviziju 2024
Glasali su oni koji vole taj muzicki fazon,svaki žanr ima svoju publiku,da su bila veceras jos 2 chegi benda i 2 empathy logicno je da bi verovatno svi ispali,ovako kada si jedini bend u polufinalu cak i celom festivalu sa nekom pesmom,onda imas veliku sansu da prodjes,naravno ako ta pesma barem nesto vredi,a oba benda ova nisu u kateogriju savrsenstva nekog,ali korektno je meni to..Meni je drago za Sha, Borisa i Nadju. Slatki su i mladi.
Italijani, Angelina ili Savo su morali umesto CHEGI i Empathy . Ko je glasao za te smorove.
Hteo sam ovo da napišem, al' rekoh da vas ne sekiram.ja imam osećaj da je Luke završio lošije nego što ljudi misle (čitaj: eurofanovi misle da je pokidao pf, a ja mislim da je bio neko 3.-4. mesto overall)