Nije..Mislim da je Chegi osvojio najvise glasova publike veceras, ako uzmemo u obzir sve faktore.
Eeee ako jeee Mirković mafijaš rekao to za Borisa onda je 100% u pravu,bukvalno ne postoji takav lik na kugli zemaljskoj,fizička i psihička gromada zaista..Da, sigurno je potpredsednik skupštine menadžer na PzE, dajte više prestanite da obraćate pažnju na njega i njegovu kamarilu kretena.
Relax šaljemo Nadju ili FSP,relax...Smejali ste mi se za Luku Flopa ali sto cu da sutra da se smejem za Flopejnu!!!
Sve se vraca sve se placa!!
DaJel se meni cini ili snimkovi koji su okacili imaju cudan zvuk???
Mislim da pola njih ne bi stigli u tonalitetu da odrade ovu brzalicu, pa ni ti sam. Tako da, bolje da ne komentarišemo njegovo pevanje mi "kompetentni". Možemo recimo ovog što je u hitnoj završio da komentarišemo.
Izvin'te, ali ovo vokalno nije za Evroviziju. Nadam se da je do treme i da će u subotu biti bolje, ali trenutno je previše klimavo.
Ako pesma bude najbolja stajala sa pregledima verovatno da ili drugo mesto.Znaci Luka je osvojio televote, sta vi mislite?
Ja vokalno ne mogu da odradim ni Do Re Mi, ali se iz baš tog razloga i ne takmičim na PzEu.Mislim da pola njih ne bi stigli u tonalitetu da odrade ovu brzalicu, pa ni ti sam. Tako da, bolje da ne komentarišemo njegovo pevanje mi "kompetentni". Možemo recimo ovog što je u hitnoj završio da komentarišemo.