mahinalno
Ekspert
zatvoreno kljucno EU poglavlje!Konačno da RTS ima thumbnailove za snimke nastupa![]()
![]()
![]()
zatvoreno kljucno EU poglavlje!Konačno da RTS ima thumbnailove za snimke nastupa![]()
![]()
![]()
Dobro je onda, ali svakako nam ne daje na legitimitetu da kometarišemo ovaj vokal konkretno samo jer se takmiči. Možemo i Angelinin vokal da komentarišemo recimo, tako neke, al za ove odlične vokale malo treba da stanemo pre nego što pomislimo da kažemo "e ovo pevanje nije kako treba".Ja vokalno ne mogu da odradim ni Do Re Mi, ali se iz baš tog razloga i ne takmičim na PzEu.
Ne mora da znaci, u polufinalu je Lift imao vise tvt od Konstrakte, a ona pojela trending.Videcemo sad po pregledima na YT. To je obično solidan indikator za televoting.
Mislim da moze da se sredi, secam se da je Natasa Bekvalac dan nakon objave Dodji mami ubacila revamp na isti video lolDa li neko zna moze li se zvuk srediti ili moraju da brisu klipove i stavljaju nove znači blam
Sad ce opet opsednuti Studio 8 fanovi da mi oponiraju, ali upravo zbog ovog zaglusujuceg efekta sterilnosti nam TREBA Sava Centar, Belexpo Centar, SNP NS, Spens itd da ne nabrajam sadGledam sad ponovo Balosev nastup i tacno mi fali atmosfera publike. Zamislite u esc hali kad fanice podivljaju posto pesma realno bas vozi. Totalno drukciji i potpuniji utisak.
Pa ne kažem ja da on inače loše peva, ali na početku pesme on zvuči loše. Ja ne sumnjam da je on dečko super talentovan, ali je sebi napravio prezahtevnu pesmu.Dobro je onda, ali svakako daje nam na legitimitetu da kometarišemo ovaj vokal konkretno samo jer se takmiči. Možemo i Angelinin vokal da komentarišemo recimo, tako neke, al za ove odlične vokale malo treba da stanemo pre nego što pomislimo da kažemo "e ovo pevanje nije kako treba".
Ima nesto u tome ali ima i u nastupuGledam sad ponovo Balosev nastup i tacno mi fali atmosfera publike. Zamislite u esc hali kad fanice podivljaju posto pesma realno bas vozi. Totalno drukciji i potpuniji utisak.
Vala Vojvodina definitivno zaslužila da gostuje PzE sledeće godineSad ce opet opsednuti Studio 8 fanovi da mi oponiraju, ali upravo zbog ovog zaglusujuceg efekta sterilnosti nam TREBA Sava Centar, Belexpo Centar, SNP NS, Spens itd da ne nabrajam sad
Pa znacilo jer je bila indikacija za finale. Njje ona pobedila na televotingu u pfNe mora da znaci, u polufinalu je Lift imao vise tvt od Konstrakte, a ona pojela trending.
Kako bih ga dejtovao uxBaloš ima tu prirodnu harizmu, ne mora da se trudi kao neko. Savo je nema pa ima iritantan osmeh.
Skontali smo da ti radi libido, olakšaj se xDKako bih ga dejtovao ux