Pokahontas
Ekspert
pa to je upravo i poenta festivala, da bude neizvesno?Ne svidja mi se uopste ova ujednacenost medju kandidatima, bukvalno mogu svi da pobede a ne mora niko
pa to je upravo i poenta festivala, da bude neizvesno?Ne svidja mi se uopste ova ujednacenost medju kandidatima, bukvalno mogu svi da pobede a ne mora niko
Opusti se,svakako ove godine ne šaljemo naravno nikoga od njih dvojice,tako da je nebitno ko je bolji od koga,kada svakako neće videti Liverpul ove godineFilip je imao bolji scenski nastup nego Luke i to je tako.
Bgm PS2Ponavljam se ko pokvarena ploca, ali meni je ovo bilo premracno.
Ja sam zamisljao da ce biti neka mracnija verzija Lucy in the Sky with Diamonds, a ono ispade neka postapokalipticna PS3 igrica.
Luke je hteo da prikaže silazak Isusa, ali je bio zauzet nastupajući pesmu "Cvet sa istoka", pa je morao da se okrene đavolu.AMAN LJUDI,
Zar ste stvarno mislili da ce Luka da barata sa Ouija board na sceni u 10 sa 10 m2 formatu???
Decko zna da mora ostati u kol’ko-tol’ko nekim granicama da bi mogli da progutaju knedlu kad ih zaslepi nastupom Slavica i Boža iz Donjeg Skretališta ????
Beogradskog Proleca, da.pa to je upravo i poenta festivala, da bude neizvesno?
Pa reko čovek da je gejmer, nema dodira sa realnošću.Ponavljam se ko pokvarena ploca, ali meni je ovo bilo premracno.
Ja sam zamisljao da ce biti neka mracnija verzija Lucy in the Sky with Diamonds, a ono ispade neka postapokalipticna PS3 igrica.
Ljudi ovde navikli da pročitaju ko pobeđuje čim izađu pesme ehehehehepa to je upravo i poenta festivala, da bude neizvesno?
zašto držiš avatar kuvane nogice iz San Marina?Beogradskog Proleca, da.
Hocu na ESC nekog da poletim iz svoje perike i koze kad cujem pesmu na keca ala Zorja, Sara i Angellina ‘22
Jer sam sigurno onog za mene uzasnog Decembra 2021 promolio po koji osmeh usled dopaminskog naleta kad se krenule one zurle od “Sekret” FiK verzije.zašto držiš avatar kuvane nogice iz San Marina?
pa imala je i Neda Ukraden bolji od Hurricane pa nije pobedila lolFilip je imao bolji scenski nastup nego Luke i to je tako.
Jeste, ali neko mora i da ostane upamcen, zato sutra polazem sve nade u drugo PFpa to je upravo i poenta festivala, da bude neizvesno?
Da, nije on odgovoran za moja pogresna ocekivanja.Pa reko čovek da je gejmer, nema dodira sa realnošću.
ako laže koza ne laže trending. videćemo sutra.Ne zaboravi da dobar deo tih pregleda nije iz Srbije.
Tačno!ako laže koza ne laže trending. videćemo sutra.