Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Filip je imao bolji scenski nastup nego Luke i to je tako.
Opusti se,svakako ove godine ne šaljemo naravno nikoga od njih dvojice,tako da je nebitno ko je bolji od koga,kada svakako neće videti Liverpul ove godine ;) :LOL::confused:

Ponavljam se ko pokvarena ploca, ali meni je ovo bilo premracno.
Ja sam zamisljao da ce biti neka mracnija verzija Lucy in the Sky with Diamonds, a ono ispade neka postapokalipticna PS3 igrica.
Bgm PS2

• Like
Reactions: FFM
AMAN LJUDI,

Zar ste stvarno mislili da ce Luka da barata sa Ouija board na sceni u 10 sa 10 m2 formatu???

Decko zna da mora ostati u kol’ko-tol’ko nekim granicama da bi mogli da progutaju knedlu kad ih zaslepi nastupom Slavica i Boža iz Donjeg Skretališta ????
Luke je hteo da prikaže silazak Isusa, ali je bio zauzet nastupajući pesmu "Cvet sa istoka", pa je morao da se okrene đavolu.

Ponavljam se ko pokvarena ploca, ali meni je ovo bilo premracno.
Ja sam zamisljao da ce biti neka mracnija verzija Lucy in the Sky with Diamonds, a ono ispade neka postapokalipticna PS3 igrica.
Pa reko čovek da je gejmer, nema dodira sa realnošću.

zašto držiš avatar kuvane nogice iz San Marina?
Jer sam sigurno onog za mene uzasnog Decembra 2021 promolio po koji osmeh usled dopaminskog naleta kad se krenule one zurle od “Sekret” FiK verzije.

Nesto sto ce tesko kome osoba na tvom avataru indukovati mada ja simpy :*

Slušam sad ponovo na yt nastup Stefan Shy i jako me podseća opet kao na samom početku kad sam prvi put slušao pesmu, onda kad je izašla, na Andromache - "Ela" 🇨🇾

• Like
Reactions: FFM
Goreće forum sutra nakon RUMBA BUM BUM! Ili zato što je pokidala ili zato jer će se ispostaviti da je lažni hajp ehehehheh

Back