inga
Ekspert
Idem da slušam Princa i uživam u njegovoj oblekiOkačili snimke sa sređenim zvukom.![]()

Idem da slušam Princa i uživam u njegovoj oblekiOkačili snimke sa sređenim zvukom.![]()
Eeeh sad nije lepo tako da govoriš o ljudima i diskredituješ ih,svako ima pravo da se bori kako zna i ume i zapamti jednu stvar svako ima svoju publiku kojoj god muzici da pripada,sada ako njih dvoje citaju tvoj komentar verovatno bi ti napisali: "Ko te j tebe i tvoje misljenje,mi imamo naše verne fanove koji su mala,ali ODABRANA EKIPA"Nešto razmišljam, koliko je ovim podrumarama kao što su onaj Igor od sinoć ili Jelena Vlahović i slični zapravo baš super,i mnogo lakše nego ovima od kojih se nesto ocekuje, jer od njih niko ne očekuje ništa, nema nikakvog hajpa verovatno ni u njihovoj najužoj porodici i onda i kad ispadnu u pf, budu u fazonu, vraćam se u rupu na narednih 30 godina iz koje sam i izašao na kratko i razmišljaju šta će kuvati za ručak sutra![]()
Okačili snimke sa sređenim zvukom.![]()
Ali koliko je nastup divan, zanimljiv i već prelepu pesmu podigao, stvarno svaka čast na svemu
Pa razlika između svih ostalih podrumara i ovo dvoje je u tome što su im pesme radili članovi RTS tima, koji su u nekim odborima ili šta već ... da su pesme radili anonimni Mika, Pera, Žika, ovo ,a ni njih dvoje, ne bi ni prošlo konkurs.Nešto razmišljam, koliko je ovim podrumarama kao što su onaj Igor od sinoć ili Jelena Vlahović i slični zapravo baš super,i mnogo lakše nego ovima od kojih se nesto ocekuje, jer od njih niko ne očekuje ništa, nema nikakvog hajpa verovatno ni u njihovoj najužoj porodici i onda i kad ispadnu u pf, budu u fazonu, vraćam se u rupu na narednih 30 godina iz koje sam i izašao na kratko i razmišljaju šta će kuvati za ručak sutra![]()
Slusam je upravo, divno stvorenje
Ako ne računamo Konstraktu čiji je nastup bio kao i uvek bolji od svega vidjenog i svih takmičara sinoć ZAJEDNO,Nadja je možda i nešto najdivnije i najsimpatičnije što smo videli,čak i nastup je bio jako lep..Slusam je upravo, divno stvorenje![]()
Zapravo ovo je njegovo najgore izdanje ikada ali bez sve šale,poslusajte njega u ja mimam talenat i "Ja mogu sve" tamo je "sašio" još kao klinac..E svašta neko se pita kako je moguće da je Boris zvučao super a neki drugi nisu... pa ne znam... možda zato što je bolji pjevač