Pokahontas
Ekspert
mogućeIndigo
za njih mi je realno da su dobili slično kod publike i žirija, po 4-5 poena.
Mnogo su više jury-likeable + PGP RTS
mogućeIndigo
Ja lupio nasumično 8 imena koji prolaze i pogodio mislim 7 ili 6 tačno,a gledam ne samo ovde nego na youtube što ljudi random prognoziraju ubodu po 4 imena najvise,bukvalno na svacijoj listi za finale bili Savo,Angelina,Tijanama beš forum, izmašio pola prolaznika u finale.
Mislim da če Zejna biti top, ne baš u Šanel fazonu, nego više u "ciganska trbušna plesačica" (u nepežurativnom / neuvredljivom smislu) fazomu.
Čemu sad ovo?E poz moju Bokeljsku eminentnu DPS Hrvaticu ako se cxujete <3
Ne tolerisu se vise njegovi ispadi. A i na starom forumu ih je imao dosta pa je bio banovan. Ali ovo prevazilazi sve mere i granice.Ja bih više voleo da shvati u čemu je pogrešio, nego da ode ili da ga forum linčuje.
Da sam administrator,psovke kao prvo ne bi bile ovde dozvoljene i bile objavljivane realno,samim tim forum bi bio neuporedivo pristojniji i normalniji,kao sto i treba,na ovom forumu jedini "preteras" kada napises 6 psovki u jednoj receni,tek onda vidim se neko pobuni i jedno 4 uvrede u recenici,dotle je svima primetio sam ovde,sve coolI ti ces nam dolijati brzo , ne brini
Mrmi je najcamp fan u istoriji ESCTi ako nisi počasni građanin San Marina ja sam Srbin
Ponovi, nisam razumeo izviniDa sam administrator,psovke kao prvo ne bi bile ovde dozvoljene i bile objavljivane realno,samim tim forum bi bio neuporedivo pristojniji i normalniji,kao sto i treba,na ovom forumu jedini "preteras" kada napises 6 psovki u jednoj receni,tek onda vidim se neko pobuni i jedno 4 uvrede u recenici,dotle je svima primetio sam ovde,sve cool![]()
Marinova je cigankaSofi Marinova, Joci Papai, Zayna = Romsko ESC trojstvo
https://en.wikipedia.org/wiki/Sofi_MarinovaMarinova je ciganka?
Kako, kad u Liverpul putuje EgretRTS ce Luki u Liverpulu da uvali nekog bek vokala u pozadini da prakticno peva celu pesmu preko njega lol
*romkinjaMarinova je ciganka?
Uplatio putovanje u agenciji? CxestitkeKako, kad u Liverpul putuje Egret![]()