Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

ma beš forum, izmašio pola prolaznika u finale.

Mislim da če Zejna biti top, ne baš u Šanel fazonu, nego više u "ciganska trbušna plesačica" (u nepežurativnom / neuvredljivom smislu) fazomu.
Ja lupio nasumično 8 imena koji prolaze i pogodio mislim 7 ili 6 tačno,a gledam ne samo ovde nego na youtube što ljudi random prognoziraju ubodu po 4 imena najvise,bukvalno na svacijoj listi za finale bili Savo,Angelina,Tijana :LOL:

Ja samo promašio Stidnog i Nađu umesto Anđe i Sava, mada ruku na srce sumnjam da je iko mogao da predvidi da će jedno od njih (a kamoli oboje) napolje

I ti ces nam dolijati brzo , ne brini
Da sam administrator,psovke kao prvo ne bi bile ovde dozvoljene i bile objavljivane realno,samim tim forum bi bio neuporedivo pristojniji i normalniji,kao sto i treba,na ovom forumu jedini "preteras" kada napises 6 psovki u jednoj receni,tek onda vidim se neko pobuni i jedno 4 uvrede u recenici,dotle je svima primetio sam ovde,sve cool :D

Da sam administrator,psovke kao prvo ne bi bile ovde dozvoljene i bile objavljivane realno,samim tim forum bi bio neuporedivo pristojniji i normalniji,kao sto i treba,na ovom forumu jedini "preteras" kada napises 6 psovki u jednoj receni,tek onda vidim se neko pobuni i jedno 4 uvrede u recenici,dotle je svima primetio sam ovde,sve cool :D
Ponovi, nisam razumeo izvini

Back