Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Da je žiri instruisan videlo se i po Makedoniji kada je promenila ime šta se desilo. To je jedan ekletantan primer.
Čak i jedna Britanija ih je ocenila visoko a nikad u životu pre toga ni posle nije im dala ni bod...što se tiče žirija.

I puno je takvih čudnih " koincidencija" da bi žiri neko smtarao poštenim i nenaštimovanim...

Isto tvrdim da nije ovog njesra između RUS i UKR, veštica Jamala ne da ne bi videla pobede, ma ne bi možda bila ni u top 5 te godine.
Sergej bi odneo pobedu ubedljivo. I to je zasluga geopolitičkog inženjeringa žirija što " zla " RUS te godine nije pobedila a sve u korist čeda Ukrajine, koju gle čuda Vladimir Vladimirovič otima iz tog zmijskog zagrljaja.

Ako ni zbog čega drugog oko ove ruske intervencije onda mi je drago što više nećemo nikad videti Jamalu i celu co.

Sad kreće ono nismo imali dobre nastupe, animacije, loš redosled nastupa i žreb, Tijana je bila pijana i sl. A ostali učesnici bila sjajni u svemu.
Ne znam čemu toliko opravdavanje žirija na ovom forumu iz godine u godinu.Ne kažem da smo jedini loše ocenjeni od strane žirija, ali svakako da sabotaža postoji.
Žiri nas uništava tu nema spora, ali neće nas nešto posebno uništiti zbog ovog razloga o kojem pričamo.
Ja sam najviše pizdio kad je žiri uništio Sanju i Nevenu.

Ako nas uništi žiri ove godine, kako ćemo znati da li nas je uništio zbog politike, sankcija, ili zbog nečeg drugog... To znaju samo oni. I sve je jako sumnjivo kad su oni u pitanju.

Pa Isak i nije nešto uradio specijalno da gostuje bilo gde, a ne verujem da je ZG razlog što Zorja ne gostuje, pa gostovale su i mnoge druge starije zvezde granda

Pa Isak i nije nešto uradio specijalno da gostuje bilo gde, a ne verujem da je ZG razlog što Zorja ne gostuje, pa gostovale su i mnoge druge starije zvezde granda

A dobro,dosta nastupa.Čudno da nijednom nije gostovao tamo za ovih 8 mjeseci.

Sto se tice zirija mislim da nas nece kolektivno vise urnisati nego sto su do sad, ali bice verovatno pojedinaca iz pojedinih zemalja koji ce se voditi politickim motivima. Svako ima svoje razloge zasto glasa i ne glasa za nesto, ali kad se sve sabere za nas ne glasa niko i tu nemamo mnogo da izgubimo.

Status
Not open for further replies.
Back