Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

@Pokahontas

Jaooo vidim ja da će večeras morati osim našeg najdražeg broja 7, da radi i broj 3, Fillari needs some help...

Znaci problem sa zvukom je bio u toku prenosa/strima a ne do samih izvodjaca? Svi mi nekako deluju bolje kad gledam klipove ili sad malo objektivnije razmisljam kad mi se ohladi glava
Gledao sam preko strima dok nisam radio sve je bilo ok sa zvukom. Osim što su početak strimovali RTS3.

Problem sa zvukom je postojao jedino kad su uploadovali nastupe. Tu su nešto zeznuli, dok su montirali, sekli, štagod.

Večerašnje pf je manje-više nebitno, pobednika smo čuli sinoć. Navijam za Zaynu i Egreta samo, ostali me zaista ne zanimaju ni najmanje. Voleo bih da Hurikanke dožive Anđinu sudbinu od sinoć i eto... veče ispunjeno.

Jasmin koji je radio Balošu i Luki kaže da se večeras obrati pažnja na broj 7 i Egreta, i glasa za njega. Verovatno nas tu očekuje još jedan nastup na zavidnom nivou. 😊

Jasmin koji je radio Balošu i Luki kaže da se večeras obrati pažnja na broj 7 i Egreta, i glasa za njega. Verovatno nas tu očekuje još jedan nastup na zavidnom nivou. 😊
I Zorica

Back