Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Svakom nešto fali u svakom smislu, moja Ivana!

Kako za koga, po meni kod ove dvojice koje sam navela možda tek nekoliko sitnica je za unaprediti, a iskreno ne bih bila nezadovoljna ni Zejnom/Princom pa i Hurikankama ali kod njih mislim da ima više toga što treba da se dorađuje. Džipsi mi je OK, ali mi mnogo smeta ta njegova boja glasa..:(

Kako za koga, po meni kod ove dvojice koje sam navela možda tek nekoliko sitnica je za unaprediti, a iskreno ne bih bila nezadovoljna ni Zejnom/Princom pa i Hurikankama ali kod njih mislim da ima više toga što treba da se dorađuje. Džipsi mi je OK, ali mi mnogo smeta ta njegova boja glasa..:(
Ma nema ove godine, draga Ivana, neko da kažeš evo pala mi vilica od ove pesme, od nastupa, ne mogu da odvojim pogled sa ekrana, ne izlazi mi pesma iz glave...

E pa sad, ne može baš svake godine.. :D Mada slažem se, Sara/Zorja bi izdominirale u ovoj konkurenciji bez većih problema. :)

Čitam ove poslednje komentare sada i pitam se,da li je ovo normalno??
Da li ovo zaista postoji ili apsolutno svi ovde troluju??
Kada smo to stigli dotle da se ovakve likuše i razmatraju za pesmu evrovzije??! wtf..
Kakve veze imaju šatorske grand masne pevaljke sa evrovzijom,ljudi saberite see!
Do duše imali smo i mi svojih bisera do sada: Marko KONJ,Hurricane,Stanković i ostali krindž shit treš mood,ali zar zaista želite novo ispadanje ili novo 15.mesto na evrovziji i da nam se svi smeju..
Mada iskren da budem,najvise me je sramota bilo cak za Moje 3,iako su cure lepo pevale,ali one sarme od frizure na Neveninoj glavi ću pamtiti do kraja života,još me hvata jeza od onih krpa za pranje posudja koje su im jadnima natakarili..
Bukvalno saosećao sam se sa njima,cure su prelepe i prelepo pevaju i neki moron ih onako uništi i upropasti,bukvalno ko im kreairao kostime,nastup i frizure je trebalo momentalni,alii MOMENTALNI OTKAZ DA DOBIJE 2013.GODINE!
Ono jee......no comment...

Kada smo to stigli dotle da se ovakve likuše i razmatraju za pesmu evrovzije??! wtf..
Kakve veze imaju šatorske grand masne pevaljke sa evrovzijom,ljudi saberite see!
sofi-marinova-singing.gif

tako je Konstraktore

Zašto sad mislite da Džipsi ima šanse za pobjedu? Šta bi s tim na ESC-u? 😭
Bilo bi veliko iznenadjenje i ako se desi, uz revamp i pojacanje drugog dela pesme bi mogao da postane ovogodisnja Monika Liu.

Meni bi bilo bas drago da nas predstavlja, toliko je harizmatican i vlada scenom i mislim da to evrovizijska publika prepoznaje.

Pre polufinala sam bila team Luke Black jer sam mislila da to moze biti pobednicki paket za ESC, ali mi Luke prosto nema potreban stage presence za koji ne verujem da moze da se uvezba, te da bi i uz popravljanje i poskupljenje nastupa utisak bio nedovoljno uverljiv za pobedu.

Tako da biram emotivno - Dzipsii ili Balos jer oboje kidaju na sceni. Baloseva pesma je nesto jaca i mislim da moze ostvariti dobar plasman.

Back