Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

To je onaj lik koji prepisuje celog života i pravi puškice i onda se jednom pojavi "nespreman" i dobije keca jbg..
Medjutim tako sujetan,ljut i izrevoltiran pošto Milica drugarica je dobila peticu a provalio je da je opet prepisivala,onda tako ozlojedjen kažee "Učiteljicee učiteljicee,dajte i Milici kecaa,ona je prepisivalaa" :ROFLMAO:
Bukvalno lik koji sve vreme viče BAN BAN BAN..
Zamislite kada bih ja počeo biti seka persa i ko curica i vikao: "Miloše Milošee,ne mogu se argumentima na forumu izboriti sa tim,tim i tim i banujte ga,zato sto oni nemaju isti stav kao ja"
Kada se ne možeš argumentima izboriti sa ljudima,onda naravno posežeš za drugim sredstvima,nažalost takvo je društvo u kojem žvimo i to je tako...
909.webp

@KONSTRUKTOR mozda za ban nisi, ali upozorenja si vec dobijao i od Miloša da ne pises post za postom jer spamujes temu.

Drugo malo postovanja prema ljudima koji su ovde prisutni odavno, a ne kao ti si se sada pojavio, pa najpametniji za sve. Osim ako zaista nisi neki stari banovani forumas, pa sad nadoknadjujes izgubljeno vreme.

@KONSTRUKTOR mozda za ban nisi, ali upozorenja si vec dobijao i od Miloša da ne pises post za postom jer spamujes temu.

Drugo malo postovanja prema ljudima koji su ovde prisutni odavno, a ne kao ti si se sada pojavio, pa najpametniji za sve. Osim ako zaista nisi neki stari banovani forumas, pa sad nadoknadjujes izgubljen vreme.
U redu,u pravu si to je cinjenica oko postova.
Što se tiče poštovanja,opet ponavljam,kada drugi ljudi budu poštovali moj stav i ne "upadali" mi i stalno replicirali negativno,onda ću i ja poštovati i njih i njihove stavove.
Poštovanje treba zaslužiti,ako se slažeš.
Zašto sa tobom ili sa 100 drugih nisam došao u raspravu,a sa nekolicinom jesam??
Šta misliš??
Zato što su ostali ljudi poštovali sve komentare i svačiji,čak i različit stav što je i normalno u demokratkom društvu.
Poštujem sve ljude,ali oni koji me ne poštuju i napadaju,dobiće 3 puta gori odgovor.
Samo se branim,odbrambeni mehanizam i to je sve.
Pozdrav.

Biće da je ovo poslednje, a i nije kao da nismo znali.
Ponavljaš se kao papagaj,nisam stari banovani forumaš,ne znam kojim jezikom to treba da kažem da me stalno ne biste napadali i zbijali šale na moj račun.
Nisam nikada imao registrovan profil zaista,evo ako lažem neka Miloš kaže i oglasi se da stavimo tačku na tu temu i to je to.
Ko je neprijatan u komentarima prema meni,biću i ja prema njemu,naravno da neću ustuknuti.

Nije mi jasno što pesme drugog polufinala (Zejna, Moje triraganke, Dzipsii) ne ulaze u trending

Da, to i meni zanimljivo..Uraganke imaju 120 hiljada, a od trendinga ništa.

Nije mi jasno što pesme drugog polufinala (Zejna, Moje triraganke, Dzipsii) ne ulaze u trending

Al' zato Princ #13..

aniyuki-anime-girl-crying-gifs-51.gif

Drago mi je što se mala Nadia ipak domogla finala, nisam znao da je unuka tog bivšeg direktora/urednika RTS-a ili na kojoj funkciji je čovjek već bio, moguće je da su je zbog toga članovi žirija i progurali mada mislim da je svakako imala finu podršku publike jer se povezala sa onim Aleksom iz Lifta a sjećamo se kako je Lift znao da pokida na televotingu...
Za Gift ništa čudno, lošija pjesma nego lani ali ne mogu reći da je nastup bio loš pa su očekivano u finalu, što već neko reče - oni i Čegijevci samo da izađu na scenu i da zaćute na 3 minuta prošli bi jer su očigledno RTS-ovci mezimci a imaju i svoju fan bazu sa svirki.
Kada je riječ o Duo Grandu, znalo se da će onakav garbage mix kvalifikovati se jer imaju jaka leđa i da ih je Popović dovoljno nahajpovao.
Ne čudi me ni prolazak Frajli, koncertno su aktivne i uspješno pridobijaju tu neku sredovječnu i stariju publiku već godinama mada svakako smatram da je tu žiri odradio najveći dio posla, Filarri se isto prilično dobro snašao sa izazovom u smislu pjevanja i performansa pa mi nije šokantno to što ide dalje.
Pribojavao sam se da bi se skupljač medvedića Eegor mogao plasirati sa onom jezivom pjesmom, međutim srećom omašio je poentu sa nastupom i ljosnuo.
Sve u svemu višak u finalu iz prve večeri su mi Empaty soul project, Stefan Shy i Chegi a umjesto njih bih ubacio Angellinu, Savu i Tijanu.
U jučerašnjem izdanju kao finalisti su mi suvišni Gift, Duo Grand i Frajle i zamijenio bih ih za Anđelu, Egreta i Ivonu.
Uh, jedva čekam sutra! :giggle:

Drago mi je što se mala Nadia ipak domogla finala, nisam znao da je unuka tog bivšeg direktora/urednika RTS-a ili na kojoj funkciji je čovjek već bio, moguće je da su je zbog toga članovi žirija i progurali mada mislim da je svakako imala finu podršku publike jer se povezala sa onim Aleksom iz Lifta a sjećamo se kako je Lift znao da pokida na televotingu...
ovo i ja mislim, Liftovci iscimali ortake i ortakinje da glasaju, oni svoje i tako u nedogled.

Razlika je jedino što Aleksa kida kako peva, dok devojka mu treba prvo da ubode tonaciju

Da, verovatno pošto sam pre manje od deset minuta gledala i bio je sedmi.

Svi kojj su na Beoviziji/PZE ponavljali nastup u pf su prošli:

Beovizija 2007 - Blizanci
Beovizija 2008 - Studio Alektik i Cveta Majtanović
PZE 2023 - Nadia

Back