Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Konstruktore kakve su šanse Milanu Bujakoviću pitam?
Moja stručna procena je da je sinoć bilo nekih velikih grešaka i smetnji u glasanju i da će on kao onaj Portugalac ove godine biti naknadno vraćen u finale PZE23 zbog neregularnosti,iz poverljivih izvora sam saznao da će on nastupiti pod brojem 17.kao iznenadjenje. U žiriju će sedeti 2 ili 3 osobe koje su dobre sa njim ,nameštaju mu "objektivnih" 12 poena žirija,a botovi će glasati kao za Marka Konja 2009.godine oko 3 hiljade glasova što će biti dosta za 6 poena publike i sa 18 poena tesno Bujaković pobedjuje i ponosno će našu zemlju predstaljati u Liverpulu!

Moja stručna procena je da je sinoć bilo nekih velikih grešaka i smetnji u glasanju i da će on kao onaj Portugalac ove godine biti naknadno vraćen u finale PZE23 zbog neregularnosti,iz poverljivih izvora sam saznao da će on nastupiti pod brojem 17.kao iznenadjenje. U žiriju će sedeti 2 ili 3 osobe koje su dobre sa njim ,nameštaju mu "objektivnih" 12 poena žirija,a botovi će glasati kao za Marka Konja 2009.godine oko 3 hiljade glasova što će biti dosta za 6 poena publike i sa 18 poena tesno Bujaković pobedjuje i ponosno će našu zemlju predstaljati u Liverpulu!
212E88B2-76C4-4C01-BD1A-4FE3404507FF.gif

Kada nestane osmeh, tada padne mi sve na pamet,
To je sa đavolom ples i znam da je blizu kraj,
Kad me nadjača bes i strah....

Adem brat, vodi ljubav sa publikom kroz pjesmu.

Zrenjaninski Linkin Park. :D
Ovo ću verovatno jedini pustiti i slušati nekada čak i često i nakon ovog festivala,bukvalnoo moram otići na njihovu svirku nekada!
Oni su muški E-Play ,vuče mi i na Repetiror,samo je repetitor više hard varijanta,ova pesma i bend jeste jak i brza i bas bas dobra stvar fino vozi svih 3 minutaa,ali mi je u isto vreme i dobra za svirku i djuskuu,ali i setna nekako u nekim delovima, i za provod ali i setna nekako,sve mi je bolja i bolja,što je više slušam sve je divnijaa :love::love:

Kada nestane osmeh, tada padne mi sve na pamet,
To je sa đavolom ples i znam da je blizu kraj,
Kad me nadjača bes i strah....

Adem brat, vodi ljubav sa publikom kroz pjesmu.
Kako je on falširao ono je čudo jednoo,lik kažu bio ne znam gde sve,lik uživo se nije mogao sastaviti plus ocekivao sam mnogo bolju stvar od njega,ipak je on ime realno..

Back