Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Nešto iz vinarije ZB da se proslavi pobeda Frajli. :D
I hear ya
30 Rock Fellow Kids GIF by PeacockTV

Ako bude direktiva da Crnom namesti pobeda, moraće dobro da se izmulja sa žirijem, jer teško da može da uđe među prvih 5 po televotingu.

Jel pozvala teta Olja Editu Gorniak kao specijalni član žirija da udeli Luki 0 😂 jer ništa u ovoj zemlji ne može ako se ne umeša strani faktor 😂

Je l' ima još neko da preti da bude top 1 na tvt i da evo samo što nije pobedio?

Msm ja znam da smo od Konstrakte ušli u eru manje predvidivih pobednika, ali nije baš toliko nepredvidiv ovaj izbor, ja razumem da se 2-3 ljudi bori za pobedu, ali ne može pola finalista da budu sve do jednog viđeni pobednici lol

Je l' ima još neko da preti da bude top 1 na tvt i da evo samo što nije pobedio?

Msm ja znam da smo od Konstrakte ušli u eru manje predvidivih pobednika, ali nije baš toliko nepredvidiv ovaj izbor, ja razumem da se 2-3 ljudi bori za pobedu, ali ne može pola finalista da budu sve do jednog viđeni pobednici lol
Gift.

Ljudi zamisljam situaciju da sutra pobedi ESP ili Nadja,kaoo fazon 14. i 15.favorit ovde haha,tako Konstrakta imala cak i na kladionici cak i na dan finala neku 41 ili 56 kvotu za pobedu niko je nije razmatrao do samog finala.polufinale i onda sok.
Paa i 2011.godine niko zivi nije u snovima pre takmicenja pomisljao da saljemo Ninu,svi pricali o Aleksandri Kovac kao najpoznatijem izvodjacu takmicenja,i na kraju..
Bilo bi lepo osvezenje da Srbija prvi put posalje tako kvalitetnu rok alternativnu stvar,fali momcima ubedljiviji vokal to stoji i bolji mozda tekst,ali pesma bas dobro vozi,znacii kao kombinacija vise pesama bukvalno U2,Ekv,A.Lili i E-Play,Repetiro U JEDNOM,od pocetka pesma pocinje konkretno promena ritma i instrumentala mi se zaista dopada.
Morate priznati da jako dobro ODSVIRANA NUMERA I OVI PRELAZI GITARSKI SU IZUZETNI..
Bas mi je zarazna i melodicna stvar,moguce da cu i glasati,Nadja mi je slatka ta kantri-pop pesmica divna boja glasa,jako lep nastup i gitara slatko ,tako da eto pesme kao PESME su mi najbolje te 3 dan pred finale: Dzipsii,Nadja i ESP,ko god pobedi od njih bicu zadovoljan i srecan,pa makar bili i poslednji na evrovziji.
Srbija je zasluzila da posaljemo nesto drugacije,a kvalitetno,3 razlicita zanra,a nismo nikada makar od samostalnosti poslali ni disko ni rok pa još alternativni ni u snovima nismo poslali niti ih iko razmatra,ali bih se lepo iznenadio da to bude visoko plasirano..

Back