Ljudi zamisljam situaciju da sutra pobedi ESP ili Nadja,kaoo fazon 14. i 15.favorit ovde haha,tako Konstrakta imala cak i na kladionici cak i na dan finala neku 41 ili 56 kvotu za pobedu niko je nije razmatrao do samog finala.polufinale i onda sok.
Paa i 2011.godine niko zivi nije u snovima pre takmicenja pomisljao da saljemo Ninu,svi pricali o Aleksandri Kovac kao najpoznatijem izvodjacu takmicenja,i na kraju..
Bilo bi lepo osvezenje da Srbija prvi put posalje tako kvalitetnu rok alternativnu stvar,fali momcima ubedljiviji vokal to stoji i bolji mozda tekst,ali pesma bas dobro vozi,znacii kao kombinacija vise pesama bukvalno U2,Ekv,A.Lili i E-Play,Repetiro U JEDNOM,od pocetka pesma pocinje konkretno promena ritma i instrumentala mi se zaista dopada.
Morate priznati da jako dobro ODSVIRANA NUMERA I OVI PRELAZI GITARSKI SU IZUZETNI..
Bas mi je zarazna i melodicna stvar,moguce da cu i glasati,Nadja mi je slatka ta kantri-pop pesmica divna boja glasa,jako lep nastup i gitara slatko ,tako da eto pesme kao PESME su mi najbolje te 3 dan pred finale: Dzipsii,Nadja i ESP,ko god pobedi od njih bicu zadovoljan i srecan,pa makar bili i poslednji na evrovziji.
Srbija je zasluzila da posaljemo nesto drugacije,a kvalitetno,3 razlicita zanra,a nismo nikada makar od samostalnosti poslali ni disko ni rok pa još alternativni ni u snovima nismo poslali niti ih iko razmatra,ali bih se lepo iznenadio da to bude visoko plasirano..