Svetske kladionice su na nas najviše reagovale tokom Lukinog nastupa. Toliko o tome da će pući u finalu.
Zejna, Luka, Filip, Džipsi i Nađa su po mom mišljenju top 5 najboljih nastupa ove godine i ko god od njih da pobedi gotovo sigurno je finalista. Zejna, Džipsi i Nađa bi u finalu bili pri dnu, Filip negde na sredini, dok je Luka kandidat za top 5. Vole esc fanovi i gledaoci takve stvari, pogotovo kad razumeju o čemu je reč. A ta pesma je u osnovi na engleskom i u Lpoolu će vrv biti u kompletu i izvedena na engleskom
A VM?Bolje je pitanje ko nas ne prati?![]()
Ajde sad lepo, pošteno otkrijte ko je od vas na forumu zapravo Filip Baloš, Zejna, Luke, Princ, Kristina Kovač![]()
Ja sam Gordana Goca Lazarević i pesma koju su mi odbili je najbolja. Ajmoooo tandrčak tandrčak vretenooiiAjde sad lepo, pošteno otkrijte ko je od vas na forumu zapravo Filip Baloš, Zejna, Luke, Princ, Kristina Kovač![]()
Sviđaju im se kostimi Uraganki, a Lukin nastup nije za EvrovizijuSve sami ESC analitičari ahah
Pa ako ti nisi Tićoni onda sam ja stvarno Kristina Kovač!?Odmah da se ogradim, nisam Tićoni...![]()
Nisam, nisam, ona je onako pominjala Annu Oxu u medijima..Pa ako ti nisi Tićoni onda sam ja stvarno Kristina Kovač!?