Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Naše zumike se penju brzo sa brojem pregleda. Klinci hajpuju H h h hurricane i govore kako grme !
Eto, da su medvedi prošli u finale, klinci bi se podelili, a ovako i Hurricane postaju pretnja za tron. :)

Inače, u toku je glasanje članova OGAE Srbija za nagradu koju ćemo dodeliti takmičaru koji se nama najviše dopao, baš me zanima kakav će biti ishod sad kad ima više kandidata.

Odustao sam definitivno od učenja Filarri choreo, vraćam se Stefan Shy choreo... Sad ću brzo da je savladam.. 🙈

Ali juče gledam onu Mionu iz Hurricane-a , tako je puna sebe i ubeđena je da pobeđuju. Xaxaxa kako će je žiri spustiti na zemlju , osim ako i ovaj žiri Antonić ne potplati

Ako RTS namešta takmičenje , mislim da bi mozda i namestili za Luku kao kompenzaciju za fail 2016 , kada je Vučićka pre ispiranja mozga otišla da nas reprezentuje.

Gledam izjavu Olje za medije i prosto ne mogu da se nacudim ovim glupim i idiotskim novinarskim pitanjima, zaista se pitam da li su ti ''novinari'' i srednju skolu zavrsili??

''Prokomentarisite finaliste?''
''Culi smo da se i iz regiona glasalo?''
''Sta kazete na Maju Nikolic i ostale rekla kazala price?''
''Ko je u ziriju?''

Svake godine ista prica i svake godine opet maloumna pitanja, valjda je osnovno da se ti novinari informisu o dogadjaju i protokolima takmicenja pa onda postave pitanja ako imaju neke nedoumice, ja mislim da Olji skoci pritisak na dvesta kada cuje ovakve gluposti i traceve ali ih opet ispostuje....

Svetske kladionice su na nas najviše reagovale tokom Lukinog nastupa. Toliko o tome da će pući u finalu.

Zejna, Luka, Filip, Džipsi i Nađa su po mom mišljenju top 5 najboljih nastupa ove godine i ko god od njih da pobedi gotovo sigurno je finalista. Zejna, Džipsi i Nađa bi u finalu bili pri dnu, Filip negde na sredini, dok je Luka kandidat za top 5. Vole esc fanovi i gledaoci takve stvari, pogotovo kad razumeju o čemu je reč. A ta pesma je u osnovi na engleskom i u Lpoolu će vrv biti u kompletu i izvedena na engleskom

Kristina Kovac iz kruga dvojke okacila story na ista u vidu jedne poruke @FFM . Bogami nisam imao pojma da smo ovoliko citani i praceni. Cak me je malo strah od paznje svih tih ljudi. Ipak sam ja po prirodi introvert :ROFLMAO:

Back