Mene nikad nije bio strah finala kao ove godine, mislim da moze svasta da se desi. Prosle godine sam navijala za Konstry ali mi je Sara bila skroz okej opcija, i posle polufinala je vajb bio takav da nisam videla kako pobedjuje neko treci. Sada mislim da je moguce da pobedi neko ko nije medju mojim favoritima tipa Princ ili Zejna.
Utisci posle polufinala:
- Luke Black ima najveci potencijal, pesma kida, ali nastup mi je malo konfuzan i on mi ne komanduje stejdzom dovoljno. Skoro kao da je sporedni lik u celoj prici. Treba tu dosta da se poradi i utegne.
- Filip Balos i Dzipsii - harizmetine na kub. Volela bih da Luke Black ima taj IT faktor koji ovo dvoje imaju. Mene obe pesme voze, Greh sam bas zavolela vremenom, i mislim da uz dobar revamp da se pojaca drugi deo pesme moze dobro da prodje na ESC, dok mi je Novi Plan, Drugi San od pocetka favorit i ne bih nista dirala.
- Zejna mi je jako draga, ali pesma nije dovoljno jaka prosto. Navijam da se vrati sa nekom mid-tempo pesmom sledece godine.
- Nadja je preslatka i pesma je simpaticna, ali ne bih volela da je posaljemo, jer mi nije dovoljno jaka pesma. Plasim se scenarija u kom ona pobedjuje sa nekim polovicnim glasovima od zirija i publike ako dodje do velike nesrazmere izmedju glasova zirija i publike (nadam se da ce ziri dobiti neki nagovestaj u kom pravcu publika naginje na osnovu PF)
- Princ je meni totalno passe, pesma je nesto sto se cuje kad sopingujes u Bazaru u Turskoj/Egiptu. Najgori scenario za mene.
Zao mi je sto Angellina i Ivona nisu izborile finale, kao i Egret. Egret je morao imati jaci nastup, dok su Andjin i Ivonin nastup bili sjajni, iako je vokal malo zakazao kod Andje.