Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Svetske kladionice su na nas najviše reagovale tokom Lukinog nastupa. Toliko o tome da će pući u finalu.

Zejna, Luka, Filip, Džipsi i Nađa su po mom mišljenju top 5 najboljih nastupa ove godine i ko god od njih da pobedi gotovo sigurno je finalista. Zejna, Džipsi i Nađa bi u finalu bili pri dnu, Filip negde na sredini, dok je Luka kandidat za top 5. Vole esc fanovi i gledaoci takve stvari, pogotovo kad razumeju o čemu je reč. A ta pesma je u osnovi na engleskom i u Lpoolu će vrv biti u kompletu i izvedena na engleskom

Otkud to da će Samo mi se spava biti na engleskom i zašto bi bila?

Frajle javi te se, verovatno ste i vi na forumu 😂 P.s frajla Nataša drž' haljinu 😂

Najjače mi što 90% učesnika na početku bude u fazonu "ja sam ovde da ispromovišem pesmu" a onda kad uđe u finale ishajpuje do neba da krene da čita komentare na forumu i još plus napravi profil na istom. Pa ja vas sve obožavam 💖 koliko god da vas je.

Kristina Kovac iz kruga dvojke okacila story na ista u vidu jedne poruke @FFM . Bogami nisam imao pojma da smo ovoliko citani i praceni. Cak me je malo strah od paznje svih tih ljudi. Ipak sam ja po prirodi introvert :ROFLMAO:
GIF by Rocket Jump Film School

🤭🤭 @Majsta94 moj drug iz Prilepa, kaže DG najjači.. 😁

Attachments

• Screenshot_20230303_210045_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20230303_210045_com.instagram.android.webp
    118.4 KB · Views: 17
Back