Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Iz sveg srca zelim flop Dua Grand.

Meni su Filip gay i Luke gay ista kategorija. Isto i Dzipsii/Filari, sva četvorica. 😂
Jedno je sigurno,ove godine će nas nakon 13 godina 99,999999% predstavljati osoba muškog pola,a jedno 80% je šansa da će to biti gej.
Takodje i da će biti nešto elektro i modernije,makar za naše standarde modernije u odnosu na našu istoriju pesama sa evrovzije..

Samo je onaj Igor sasvim druga kategorija :ROFLMAO:

Filip je ESC ready, ali smatram da je ovo max potencijal pesme i nastupa. Moze vokal da se poboljsa, sinhronizacija, kamera i to je to.
Kod Luke nema kraja, moze jos sve i svasta da se uradi. Potencijal je tu za Cacak 2024

Jedno je sigurno,ove godine će nas nakon 13 godina 99,999999% predstavljati osoba muškog pola,a jedno 80% je šansa da će to biti gej.
Takodje i da će biti nešto elektro i modernije,makar za naše standarde modernije u odnosu na našu istoriju pesama sa evrovzije..
Zeljko 2012 , to je 11 godina , ako ne računamo Lukića iz Balkanike 2018

Dodaj samo i sliku srpskog green rooma u kome sede Ahmed i Comanavago, koji takođe deluje kao jedan zanimljiv tip.

Imam problem sa tom estetikom jer sam u nekom drugom fazonu, ali postujem.

Ali to je i razlog sto sam se plasio Lukinog nastupa, jer vrlo lako bude ili previse ili nedovoljno. Na PZE je nedovoljno.

Ali ona koja se sprda. Pa kraljica!!! Obožavam. Ovime je kupila mojih 20 glasova večeras.
Naprotiv,mislim da su ona i Princ sebi unistili i taj 1% šanse,ako su imali da mogu večeras nešto uraditi.

Ipak treba se paziti šta se priča i izjavljuje u javnosti ako si javna ličnost,Princu ono nije trebalo.

Back