FFM
Ekspert
Svako je masc4masc dok se ne otvori prilika da se vrcka na ESC sceni i po zvanicnim zurkama.Pa tesko da ce masc4masc ili bear tipovi ici na ESC lol
Svako je masc4masc dok se ne otvori prilika da se vrcka na ESC sceni i po zvanicnim zurkama.Pa tesko da ce masc4masc ili bear tipovi ici na ESC lol
A dobro, ruku na srce, i Zejna mu ga je ozbiljno South Parkovski dala po ovom tweetuSkala degutantnosti eksplodirala. Saberi se i pronađi zrno samopoštovanja.
Da je dobila 12 od publike prošla bi, tako da ne.
Takodje mi se dopada kako nema problem da se sprda na svoj racun. Mada treba jos malo primamiti publike da glasaju za nju, a ovo je svakako dobar nacin.Ali ona koja se sprda. Pa kraljica!!! Obožavam. Ovime je kupila mojih 20 glasova večeras.
pokradena lutkicaDa je dobila 12 od publike prošla bi, tako da ne.
Meni to super simpaticno, stvarno je kraljicaA što vas nervira što je Zayna pokupila poređenje sa Ćanel odavde i sad joj to zabavno? Ae opustite se malo.
Valjda, samo kažem da je meni to ista kategorija, tako da ne razumem onaj tvit.![]()
Aha, jasno, mislim da i u bear ima više podtipova.Pa ono, ima i podtipova u okviru tipova. Imas cleancut feme, imas genericne feme, karleusa feme, wannabe quirky feme... A sve ih uglavnom povezuju Gaga i Bijonse, tako da mu opet dodje na isto, mada ne vole znak jednakosti. Nije ni cudo sto se ima problema sa raspoznavanjem.
Pa Zejna se zajebava, a njega to podsjetilo na djecu koja se liječe sms-om il šta već.A dobro, ruku na srce, i Zejna mu ga je ozbiljno South Parkovski dala po ovom tweetu![]()
šta fali tradicionalistima? Jedno je biti nerazuman homofob, a drugo tradicionalista koji poštuje porodične vrednosti.Tradicionalisti bolje da ne prate večerašnji izbor, da ne bi završili u urgentnom.![]()
Pa ono da su nam pesme za ESC do sada bile dzubre.Šta je Princ izjavio?![]()