Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Meni je Zejna svakako među boljim "paketima", ali iskreno, od nastupa sam očekivao više. Ovo sa PZE teško da bi moglo da konkuriše za finale, jednostavno je prevaziđeno. O Princu da ne govorim tek.

Valjda, samo kažem da je meni to ista kategorija, tako da ne razumem onaj tvit. 🙃

Pa ono, ima i podtipova u okviru tipova. Imas cleancut feme, imas genericne feme, karleusa feme, wannabe quirky feme... A sve ih uglavnom povezuju Gaga i Bijonse, tako da mu opet dodje na isto, mada ne vole znak jednakosti. Nije ni cudo sto se ima problema sa raspoznavanjem.

Princ je poprilično nadmen, vidi se iz intervjua, a i negde je valjda ispljuvao naše ESC pesme.

Pa ono, ima i podtipova u okviru tipova. Imas cleancut feme, imas genericne feme, karleusa feme, wannabe quirky feme... A sve ih uglavnom povezuju Gaga i Bijonse, tako da mu opet dodje na isto, mada ne vole znak jednakosti. Nije ni cudo sto se ima problema sa raspoznavanjem.
Aha, jasno, mislim da i u bear ima više podtipova. 😁

A dobro, ruku na srce, i Zejna mu ga je ozbiljno South Parkovski dala po ovom tweetu 🤣🤣
Pa Zejna se zajebava, a njega to podsjetilo na djecu koja se liječe sms-om il šta već.

Back