ICONICView attachment 4743Gladna velike scene u Liverpoolu
Meni ovo miriše na Princa iskreno.
Sreća pa nema negativnih glasovaJooj ima ali Bogaimi i sama znaš u Italiji konkretno - Vićenca, Trst, Udine lol
Izjavio da su mu pjesme predstavnice Srbije sranje, a sad to onaj toksični Petar na tviteru potencira jer se boji da ne bi pobjedio. I sve je to ok da taj isti Petar nije napadao sve žive koji su pisali o Luki koji je pljuvao Evroviziju. Što bi se reklo dupli standardi.Šta je Princ izjavio?![]()
pa 1/4 da glasalo iz vranje, dobio bi 15.000 glasovaMeni ovo miriše na Princa iskreno.
Bilo bi mi zanimljivo da ima bar upola energije kao Canel, ali ona nije ni C od Canel.A što vas nervira što je Zayna pokupila poređenje sa Ćanel odavde i sad joj to zabavno? Ae opustite se malo.
Molim te reci da ti nisi taj Petar sa tvitera.Izjavio da su mu pjesme predstavnice Srbije sranje, a sad to onaj toksični Petar na tviteru potencira jer se boji da ne bi pobjedio. I sve je to ok da taj isti Petar nije napadao sve žive koji su pisali o Luki koji je pljuvao Evroviziju. Što bi se reklo dupli standardi.
pa nije?Bilo bi mi zanimljivo da ima bar upola energije kao Canel, ali ona nije ni C od Canel.
Boginja!View attachment 4743Gladna velike scene u Liverpoolu
Joj bože ahahahahahapa nije?
Ona je Ćanel, a Šanel je Šanel. Dakle razlika između Š i Ć (da ne kažem ŠČ)
Bilo bi super i da ona Ćanel zna pjevati kao ova naša.Bilo bi mi zanimljivo da ima bar upola energije kao Canel, ali ona nije ni C od Canel.
E za ovo ti ga bravo..Bilo bi super i da ona Ćanel zna pjevati kao ova naša.