Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Kad je Angellina sa onakvom igrom i pevanjem prošle godine u finalu imala 7 poena od žirija, a od publike 3 , sve je moguće 😁

Vidim da se LGBT+ i woke Srbija okupljaju oko podrške Dzipsii.

Još 6 sati dame i gospodo...

Nego, šta mislite, s aspekta rada sa stranim medijima, ko bi se najbolje snašao u Liverpulu?
Mislim da bi Balos imao sjajno osmisljenu prezentaciju poput Konstrakte, Princu je bukvalno dovoljno samo onako da izgleda i otpeva nesto povremeno, Canel bi sigurno svima bila ultra simpaticna makar i ne pricala engleski (to je neko rekao ovde, ne znam je li istina). Dzipsii bi bio ultimativna zvezda tamo (on basss izgleda da voli scenu i paznju i to super hendluje), a za Luku je dobro ovo sto je rekla Milica.

Vidim da se LGBT+ i woke Srbija okupljaju oko podrške Dzipsii.
I ljudi koji cene sjajne izvodjace i muziku Petre, don't be bitter

Shame Finger Wag GIF

Ako ne bude nekih iznenađujućih odstupanja od očekivanog glasanja, konačan poredak bi trebalo da izgleda manje više ovako.

View attachment 4752
Nema šanse da RTS žiri da Zayni 2 poena sad. A publika 12. Ovo je "realan" scenario za neku 2009u godinu. Večeras je sve moguće i mislim da će jedino taj žiri odrediti pobednika. A obzirom na pozivanje za glasanje, ove godine vidim najviše poziva za Luku Bleka, kao prošle za Saru, Zorju, Mikićku...

Jedan od najlepših momenata ovogodišnjeg Pze -a je to što je Konstrakta široj srpskoj javnosti predstavila svoja tri usvojena sina 😍, inače imam toliko jak osećaj da večeras Dzipsii dobija. Uopšte ne umem da objasnim zašto imam takav osećaj. Ako se to desi biće mi drago, ali Zayna ostaje my favorite ❤️

Back