Tako mora, sanjajte kroz život, i nešto od toga se mora ostvariti..Koliko je tebi dobro u zivotu

Tako mora, sanjajte kroz život, i nešto od toga se mora ostvariti..Koliko je tebi dobro u zivotu
Luka maherka.Još 6 sati dame i gospodo...
Nego, šta mislite, s aspekta rada sa stranim medijima, ko bi se najbolje snašao u Liverpulu?
A kako 5+10=17Ako ne bude nekih iznenađujućih odstupanja od očekivanog glasanja, konačan poredak bi trebalo da izgleda manje više ovako.
View attachment 4752
Goca Lazarevic sabiralaA kako 5+10=17![]()
Nego, šta mislite, s aspekta rada sa stranim medijima, ko bi se najbolje snašao u Liverpulu?
Mislim da bi Balos imao sjajno osmisljenu prezentaciju poput Konstrakte, Princu je bukvalno dovoljno samo onako da izgleda i otpeva nesto povremeno, Canel bi sigurno svima bila ultra simpaticna makar i ne pricala engleski (to je neko rekao ovde, ne znam je li istina). Dzipsii bi bio ultimativna zvezda tamo (on basss izgleda da voli scenu i paznju i to super hendluje), a za Luku je dobro ovo sto je rekla Milica.Još 6 sati dame i gospodo...
I ljudi koji cene sjajne izvodjace i muziku Petre, don't be bitterVidim da se LGBT+ i woke Srbija okupljaju oko podrške Dzipsii.
Nema šanse da RTS žiri da Zayni 2 poena sad. A publika 12. Ovo je "realan" scenario za neku 2009u godinu. Večeras je sve moguće i mislim da će jedino taj žiri odrediti pobednika. A obzirom na pozivanje za glasanje, ove godine vidim najviše poziva za Luku Bleka, kao prošle za Saru, Zorju, Mikićku...Ako ne bude nekih iznenađujućih odstupanja od očekivanog glasanja, konačan poredak bi trebalo da izgleda manje više ovako.
View attachment 4752
Vidim da se LGBT+ i woke Srbija okupljaju oko podrške Dzipsii.
Moguce da smo u nekoj Black Mirror epizodi i da svako vidi drugaciji Mrmov post, u zavisnosti od trenutnog stanja svesti i emotivnih i mentalnih potreba.Nekad se pitam je l mrm stavran ili samo nasa kolektivna svest??
Nisam ogorčen uopšte, samo primećujem, calm yo titties.I ljudi koji cene sjajne izvodjace i muziku Petre, don't be bitter
![]()