Mene ove jelke asociraju na Zlatibor ali nemam pojma hah
Kad smo već kod festivala, zanima me šta je bilo ovo sa klipa(me sa thumbnail-a, mora da se pusti)(traje prvih nekoliko minuta) i gde se održavalo. Vidim da je sličan VI kao i za Beoviziju, izgleda kao pilot projekat baš kao i ona, i verovatno je imalo veliki potencijal, ali ne i budućnost
Zar ova isto nije iz Čačka i onaj Mojićević?Mene ove jelke asociraju na Zlatibor ali nemam pojma hah
V o l i m
Ne treba nam kraj era, nego nastavak ere iz 2000-ih, tad smo bili novi inovativni kao što trebamo biti i sada. RTS lutanje 2015-2019 treba da se gleda kao incident koji se više neće ponoviti.Ako(kada) pobedi Luke to ce i zvanično biti kraj ere Zeljka, Marija i Jelene i pocetak neceg novog.
Konstrakta je mogla biti samo incident ali dva tako cudna pobednika,bas me zanima sta nam donosi onda 2024.
Jao ta SNS poltronusa....A ima i onih kojima se ovogodišnji PzE ne sviđa. Sva sreća pa su tu normalni ljudi da im pokažu mesto.
Ovaj Azdejkovićev tvit je lajkovao i Branko Klanšček. Možda je ljubomoran jer je njegov projekat za PzE neslavno propao.
Rekla je za Zejnu da je dum tek tek sa boljim vokalomNesto se ne secam da nas je molila za Zejnu i Frajle, just saying![]()
Citira Informer i misli da ga neko shvata za ozbiljnoJao ta SNS poltronusa....
Da, vredi te pare. Produkcija je moderna i kvalitetna, biramo pesmu kojom cemo se predstaviti Evropi i svetu. Ovo je cist hejt bez argumenta.A ima i onih kojima se ovogodišnji PzE ne sviđa. Sva sreća pa su tu normalni ljudi da im pokažu mesto.
Ovaj Azdejkovićev tvit je lajkovao i Branko Klanšček. Možda je ljubomoran jer je njegov projekat za PzE neslavno propao.