Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ljudi su skloni da kažu za "Rumbu" kako je to "već viđeno", kako nije ništa novo, kako je "romale romali" itd... a zapravo kad se osvrnete, Srbiju nikada nije predstavljala takva pesma ako izuzmemo "Loco Loco". Čak i ta nesrećna Romale Romali nas na kraju nije predstavljala, a em što je to bilo pre što godina.
Tako da ja stvarno ne vidim kako Rumba ne bi bila osveženje u našem opusu.

Možda bi bila osveženje u žanrovskom smislu, ali kakav će nam to benefit doneti kada ispadnemo u pf? Realnost je da se trebamo ustremiti na ono što bi nam potencijalno donelo najbolji rezultat.

Ljudi su skloni da kažu za "Rumbu" kako je to "već viđeno", kako nije ništa novo, kako je "romale romali" itd... a zapravo kad se osvrnete, Srbiju nikada nije predstavljala takva pesma ako izuzmemo "Loco Loco". Čak i ta nesrećna Romale Romali nas na kraju nije predstavljala, a em što je to bilo pre što godina.
Tako da ja stvarno ne vidim kako Rumba ne bi bila osveženje u našem opusu.
Paaa, ako ce Tea Tairovic da se prijavi sledece godine definitivno ne bih slao Rumbu ove. Nesto ne bih da budemo kao Kipar da saljemo zenske bopove svake godine.

• Haha
Reactions: Mrm
Kako je Filari koji je u green roomu rekao da mu sve ide od ruke delovao prizemno 🥺

• Like
Reactions: Mrm
Evo i jedno pitanje, šta mislite, koja bi pesma najviše profitirala od žive publike čija bi se reakcija čula u programu?
Filip i Zejna. Filip ima bit za tapsanje, tacno cujem publiku u onom delu uvek kada dodje, nikako da prodje

Paaa, ako ce Tea Tairovic da se prijavi sledece godine definitivno ne bih slao Rumbu ove. Nesto ne bih da budemo kao Kipar da saljemo zenske bopove svake godine.
Prijavice se na svetog zivka iliti kad nadje adekvatnu pesmu

Završeno je glasanje članova OGAE Srbija. U narednim satima saznajemo u čije ruke ide, kao i ko će nas predstavljati na OGAE Second Chance Contest-u ove godine.

OGAEnagrada.webp

Iako mnogo volim loco loco, mislim da bi rumba sa dopunjenim tekstom(sad vec postajemo dosadan sa ovim, al stvarno fali teksta) i sa izvodjenjem od strane STAROG Hurricane pokidala. Mnogo bi veci hit bila, nego sto je sada.
Rumba samo da ima 2 strofe a ne jednu i da ima manje refrena, počistila bi konkurenciju još večeras. Ovako, možda je to što poslednja nastupa izgura da pobedi..to je momenat kad ljudi kažu :,, Pa ova poslednja pesma još i najbolja". 😄
Večeras je sve moguće...Zumba ili samo mi se spava, samo mi se spava ili rumba a na kraju izdominira na glasanju cvet sa istoka. 😁. Tu će biti borbe a teško da će biti 12+12.

Back