Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
gran hermano saludo GIF by Mediaset España

Pa i da budu stranci, zvaće Leu Sirk, Žaka, Kneza, Kaliopi i Harija. Jaka ekipa, a internacionalna :D

Ali ovaj vatreni krug ako nije za Lukasa, tu me secite.
I ja se slažem da scena izgleda odlično, ali nešto ne mogu da se otmem utisku da se ipak vidi koliko je mala. Nadam se da će u prenosu to da se sakrije.
Ma u prenosu će izgledati kao neka sa Melodifestivalena, već vidim.

Ma ne znam koji internacionalni žiri bi glasao za Lukasa, stranci ga primećuju isto koliko i Baneta Lalića.

U svakom slučaju, žiri na većini NF glasa vrlo loše dok kod nas od 2018. svaki put su glasali kako treba, tako da, možda je bolje ovako kako je, bez internacionalnog žirija. Sistem glasanja svakako treba da se menja, ali možda ipak bolje i on da ostane takav kakav je ove godine

Bas sam pogledao recap ovogodisnjeg Melodifestivalena i nasa scena deluje bolje cak i na ovim amaterskim snimcima.

Meni je prvo polufinale najmanje duplo jače od drugog :confused:
I svaki dan mi se menja lista favorita kako slušam, ali do četvrtka bih izneo ovde svoj končani poredak.
Nešto se pominjalo da ćemo imati i forumaško glasanje, ne znam hoće li biti išta od toga...

Ne vidim poentu medjunarodnog zirija, pogotovo ne nekog kao sto su wiwike. Ovo je nacionalni izbor i treba mi da biramo predstavnika pa sta izaberemo to nam je. Sta ima ko da nam przi corbu i mesa prste u nasa posla. Neka glasaju na ESC ako hoce a da nam se neko mesa u izbor, to nikako. Iovako smo se bunili kada je RTS interno slao, pa zamislite kakav bi haos izbio kada bi neko sa strane iskreirao rezultat kojim ne bismo bili zadovoljni. Izmedju ostalog, ko nam garantuje da bi oni glasali za nesto sto je 'najbolje za ESC', kao da sada takva kategorija uopste i postoji.

Status
Not open for further replies.
Back